Preco chalani chcu , aby sme sa holili , ked oni sami to nerobia?
Každej jednej žene záleží na tom ako vyzerá . Rada sa o seba stará a vždy to vedie až ku žiletke. Veľakrát však žena odpovie , holím sa kvôli partnerovi , ale prečo to nerobí ON?
no mne osobne by bolo neprijemne byt chlpata rovnako ako je mi neprijemne ze mam napr. vyrazky.. a na tom druhom proste taketo veci ignorujem, je mi to uplne jedno
jedine co mi trosku prekaza pri holeni je ze (asi) nemam dobre ziletky, vzdy skoncim dorezana ako po nejakom utoku (ach)
@malapohroma presne s tebou suhlasim...... ale zas ak sa nejake dievca citi dobre ked je ,,chlpate,, tak potom proti gustu... a na druhej strane kolko chlapcov sa v dnesnej dobre neholi ? ( nohy neratam - to je hlupe)
chalani to chcu preto, aby sposobili, ze zeny budu mat menej casu ako muzi. Ten cas, ktory oproti zenam mame navyse vdaka tomu, ze sa neholime, vyuzivame na pestovanie rozlicnych zalub, co vedie k zvysenej radosti zo zivota. tuto radost navyse posilnuje pohlad na upravenu zenu. je to tak nastavene, aby muzi boli kuul a stastni a zeny krasne a nestastne. dobre?
hej, holenie nôh u chlapov je fakt divné... podpažie...by sa podľa mňa patrilo :o) A tie intímnejšie záležitosti...? No, aj my samé vieme, že to nie vždy najlepšie dopadne, niekedy to strašne svrbí, niekedy sa to vyhádže, niektoré sa aj dorežú ako sme sa dočítali - aj keď mne sa to teda nestáva :o) - záleží od pokožky....ale, páni, každopádne - je fajn, ak si vašu "hrivu" aspoň skrátite, nech nemusíme vypľúvať ešte polhodinu "po akcii" chlpy ;oD
@christmasflake - ževraj vrcholoví cyklisti si nohy holia aby znížili odpor vzduchu. nájdi si cyklistu. alebo nejakého metrosexuála. alebo gaya, aj keď @zajko30 už je bohužiaľ obsadený. Alebo si uvedom že chlapi sa obvykle holia každý deň, alebo prinajhoršom každý druhý, a to že to nie je na miestach kde ty by si chcela nikoho netrápi. Alebo sa skús zdôveriť svojmu chlapovi, a ak ťa s takouto všeobecnou sťažnosťou nevysmeje tak ťa má naozaj rád a možno sa pre teba vyholí kde len budeš chcieť.
mám pocit, že patríš do radu feministiek, milá zakladateľka tejto diskusie, lebo to, ako zrejem nemáš rada všetkých chlapov dosť bije do očí
Podla mna je to kompromis, je na mne, ze sa holim, saam by som si pripadala debilne keby tomu tak nebolo a mam pocit, ze je to normalne, ze muzi chcu mat oholenu zenu.
.. kamarát čo sa dostal do Prahy hrať za Sláviu , tam má taký tím že trištvrtina z nich má oholené nohy .. ale tak .. kus ich chápem , ale tomu kamarátovi som sľúbila že keď si tie nohy oholí , tak ho zadrhnem
mne osobne sa nepaci ked ma chalan oholene anpriklad nohy ale ked je zarasteny na ustach ako moj otec tak saliem neznasam to ...ale kebyze si moj oholy nohy tak ho zaskrtim
ja vam poviem preco to tak je ... lebo chlapi sú na rozdiel od dievcat lenivi ako vsi, to je dovod preco si tvar neoholim aj mesiac ... proste sa mi nechce
@picasso na tom som sa i ja zasmiala..no a k teme-lebo nechcem vyzerat ako bobor? myslim ze to su individualne veci a zena je riadna talpa ked to robi iba koli muzovi a ne koli vlastnej potrebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
a ked tak tak to robim koli samej sebe a urcite nie koli partnerovi :p
jedine co mi trosku prekaza pri holeni je ze (asi) nemam dobre ziletky, vzdy skoncim dorezana ako po nejakom utoku (ach)
@christmasflake prestaň už prosím generalizovať!
A je to na tom chalanovi ako sa on cíti, keď mu je nepríjemné holiť sa tak ho do toho nútiť nebudem..
Btw. Aj ja poznám už niekoľko chalanov čo si holí nohy a je to... divné
ja sa tiež holím pre seba veď je 21 storočie
zvláštne.
mám pocit, že patríš do radu feministiek, milá zakladateľka tejto diskusie, lebo to, ako zrejem nemáš rada všetkých chlapov dosť bije do očí
Podla mna je to kompromis, je na mne, ze sa holim, saam by som si pripadala debilne keby tomu tak nebolo a mam pocit, ze je to normalne, ze muzi chcu mat oholenu zenu.
tolko.:
Celkovo zaujímavá diskusia ... a veľmi zábavné odpovede
ja osobne sa na brade holim kazdy druhy den, neskor to samozrejme bude kazdy
a vy ze raz za tyzden prebehnete hore dole a idete sa z toho pototo
a súhlasím s @baruuu , neznášam, keď majú chlapi oholené nohy
ale mierny porast na krku neni odveci