neviem, či práve neslušné, ale zvlášť pri väčších veľkostiach (a vyššom veku danej dámy) je to značne neestetické
a aj pri tých menších (a žiadnych veľkosiach vie čo-to presvitať spod trička a to nie je tiež práve pohľadné (i keď možno niektoré typy jedincov mužského pohlavia so mnou súhlasiť nebudú
podla mna to nie je neslusne mam napriklad saty, ktore su navrchu tak specialne vystuzene a pod to sa proste podprsenka nedava a pokial ma clovek dobru postavu tak to vobec neprekaza, pokial nic nevytrca si myslim
@idiotproof presne tým som sa potrebovala pochváliť potrebujem sa tým chváliť virtuálnym ľudom tunák toť bol môj cieľ, diky za analýzu môjho pravého ja
Keď už sa bavíme o estetike k niektorým veciam vyzerá menej esteticky podprsenka , samozrejme do veku kedy si to môže žena dovoliť... Ja som sa osobne ale ešte nestretla s tým že by to malo byť neslušné
@mielikki Zda sa mi FAIL ked sa mam s niekym stretavat a nemozem ju ani chytit okolo pasa bez toho aby mi jej foter nemieril s brokovnicou cely pobureny na gebulu
neviem či je to neslušné..závisí.....ale keby mám také prsia, aké chcem, tak sa rozhodne na podprsenky serem! (jedine v prípade presvitania vrchného šatstva by som ich ešte využila... )
@mm47 ale ved tie stretnutia s nou potajme bez toho aby to vedel jej otec, a pomale budovanie vztahu, nebolo by to krajsie ako dnesna uponahlana doba ? :3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
a aj pri tých menších (a žiadnych veľkosiach vie čo-to presvitať spod trička a to nie je tiež práve pohľadné (i keď možno niektoré typy jedincov mužského pohlavia so mnou súhlasiť nebudú
@mm47 hej, a volalo sa to korzet
(teda, asi by mi chvíľu trvalo, kým by som si zvykla, a v lete by som umierala ešte viac, ako teraz, ale to je detail
. snažím sa len nejakým spôsobom dozvedieť sa, prečo sa "toľko" nosí? však je to nepohodlné, a deformuje to postavu
neženské? a netvaruje to len tak náhodou ženské krivky?
a pokiaľ nejdeš do extrémov, tak to isto pre zdravie škodlivé nie je (čítala som už niekoľko článkov, viem)
1. tie dlhe sukne a blbosti som myslel - netvaruju nic
2. aj keby naco je to dobre ked zene nie je vidno ani ruka (ROFL)
A ruky bolo vidno.. možno v rukavičkách, ale bolo (a myslím, že sa nosili i krátke rukávy)
.
. nepotrebovala som tým ukájať nejaký druh exhibicionizmu @idiotproof
avšak táto konverzácia sa uberá zlým smerom
Cela ta doba bolo potlacanie ludskosti
Alebo to len vo filmoch zena na seba nenechala siahnut do svadby?
a tymto svoju ucast na tejto debate koncim.
(a aké dve minúty? to nevydržíš na nikoho hľadieť dlhšie, bez toho, aby si chcel vidieť jej... členky?
alebo by ste sa stretávali potajme
Ale pri starších dámach s ovisnutými ceckami...No neviem,je to hnus sa na to pozerať...