@dandybrendy Vieš načo? napr ja som mala nato,že keď som išla dajme tomu do tábora,rodičia mi dali peniaze tam,nech nemám ,,pri sebe " toľko peňazí,alebo proste decko dakde vyšleš,náhodou potrebuje viac peňazí,ihneď vložíš peniaze na účet... a tvoje milované malé dieťa tie peniaze má ....
Čistý príklad,možno blbý no u nás v rodine to takto funguje už cca 4 roky...
AJ vreckové máme tak,že z ocinovho účtu je navolený trvalý príkaz ... z toho trvalého príkazu odíde 80 eur mesačne mne a 40 sestre
@laurikaaa no dobre, ale v 13tich? No ja neviem Keď decko samo veľa cestuje, hm, ale ja len hovorím, že mne to proste netreba, ale je to každého vec. Mne dajú vždy toľko prachov a neminiem skoro nič nikdy
@roman103 Stále to budeš mať pod rodičmi Ja mám napr ešte stále takú haluz,že vo VUBke som pod mamou,pretože ona mi to dala spraviť... Proste majiteľ je stále ona,ja mám len právo s tým disponovať...
Jak u drbnutých ... A to,že z každého pohybu chodia mojej maminke smsky krása tiež
Preto som si vlastne šla sama spraviť konto do Tatra banky ...
@dandybrendy Je to tak,každý to má inak... Mala som chlapca, má 19 a vytvoril si účet až teraz,aj to som ho na to vlastne nahovorila ja.
A ja ho mám proste už strášne dlho a neviem si už bez tej karty predstaviť život... V peňaženke mám vždy len cca 10 eur a pár drobných a furt som spokojná,pretože viem,že tie peniaze mám pri sebe ak budem potrebovať a nemusím sa trápiť s klasickým platením,nemusím ,,opatrovať " milion drobákov,zaplatím za chvílenku...
@dievcatko13 Ak si ty nevieš udržať ani cent a všetko minieš, prípadne sa zadĺžiš, je to tvoj problém, nemusíš teraz na každého nadávať, ako keby všetci boli jebnutí zadĺženci.
A ako, že načo mi to bude. Však kontá sú nato, aby si tam ludia ukladali peniaze, robili transfer a podobne. A kreditku až tak nepotrebujem, ale ináč by som si mohol VISA Platinum založiť, ale hovorím, to netreba, ale konto chcem. Už tomu chápeš, alebo mám o tom napísať knihu? >
@roman103 knihu napísať nemusíš ale ak ti to pomôže vyrvať si zlosť, tak kľudne
"Ak si ty nevieš udržať ani cent a všetko minieš, prípadne sa zadĺžiš, je to tvoj problém, nemusíš teraz na každého nadávať, ako keby všetci boli jebnutí zadĺženci."
WTF? 1. svoje prachy si odkladám a neminiem ani pol centa na nejakú pi*ovinu, čo mi netreba
2. na nikoho (okrem toho somára so Žanetou) som dnes nenadávala
3. prachy ti môžu odkladať aj rodičia
4. kto sa tu pýta na to, či si chceš aj kreditku? hovoríme predsa o konte nie? alebo sa vyťahuješ, že aký si super macher?
5. hovorí sa buď "už tomu rozumieš?", alebo "už to chápeš?"
@dievcatko13 Takže už vieme, že s peniazme vieš narábať, pochválila si sa gramaticky aj citovo, jj kreditku má hocikto, takže nič na tom nie je fasa macherské, somár so Žanetou, to si možno pozrem o čom to písal a prachy od rodičov tam nechcem. Ešte niečo?
@laurikaaa veď jasné, keď budem potrebovať aj ja, skúsim to možno Veľa vecí som povedala, že nikdy si nekúpim, neurobím a pochopila som, že to tak mnohokrát nie je, takže NIKDY nemám hovoriť NIKDY
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Je to ale také,že tú kartu má moja mama pod svojim účtom ako keby...
(VUB BANKA)
Ale nechápem, načo to takým deckám je. Ja nechcem kartu
Som sa osrala,má to Tatra banka,z toho vyplýva,že to má ocko s ňou
Je na výber toto žlté kurča,červené auto alebo badman
Čistý príklad,možno blbý no u nás v rodine to takto funguje už cca 4 roky...
AJ vreckové máme tak,že z ocinovho účtu je navolený trvalý príkaz ... z toho trvalého príkazu odíde 80 eur mesačne mne a 40 sestre
Jak u drbnutých ... A to,že z každého pohybu chodia mojej maminke smsky krása tiež
Preto som si vlastne šla sama spraviť konto do Tatra banky ...
A ja ho mám proste už strášne dlho a neviem si už bez tej karty predstaviť život... V peňaženke mám vždy len cca 10 eur a pár drobných a furt som spokojná,pretože viem,že tie peniaze mám pri sebe ak budem potrebovať a nemusím sa trápiť s klasickým platením,nemusím ,,opatrovať " milion drobákov,zaplatím za chvílenku...
Len,my to máme v rodine strašne zaužívané ...
v @19 je to nádherne krásne vystihnuté
...alebo ti máme k tou kontu pridať rovno aj vodičák?
A ako, že načo mi to bude. Však kontá sú nato, aby si tam ludia ukladali peniaze, robili transfer a podobne. A kreditku až tak nepotrebujem, ale ináč by som si mohol VISA Platinum založiť, ale hovorím, to netreba, ale konto chcem. Už tomu chápeš, alebo mám o tom napísať knihu? >
"Ak si ty nevieš udržať ani cent a všetko minieš, prípadne sa zadĺžiš, je to tvoj problém, nemusíš teraz na každého nadávať, ako keby všetci boli jebnutí zadĺženci."
WTF? 1. svoje prachy si odkladám a neminiem ani pol centa na nejakú pi*ovinu, čo mi netreba
2. na nikoho (okrem toho somára so Žanetou) som dnes nenadávala
3. prachy ti môžu odkladať aj rodičia
4. kto sa tu pýta na to, či si chceš aj kreditku? hovoríme predsa o konte nie? alebo sa vyťahuješ, že aký si super macher?
5. hovorí sa buď "už tomu rozumieš?", alebo "už to chápeš?"