no ja len že každy sa ohana tými že je dobre očkovat kôli rizikam že deti ochorejú ale ked sú také rizika prečo v iných vyspelejších krajinách ako sme mi je očkovanie nepovinné ako napr. nemecko, canada, usa, japonsko, v.británia, rusko, švedsko......keby aspon štát - zdravotníctvo zodpovedalo za to ked sa vyskytnú vedlajšie učinky očkovacej látky ale to samozrejme že už nie vtedy sa na vás vybodnú....
ja som plne za to, aby ockovanie bolo povinne, ma to prakticky len same vyhody, aj ked vecne jebnuta birdzacka vacsina bude silou mocou tvrdit opak a v inych krajnach to neni povinne lebo im uz jebe s tou moznostou voby vo vsetkom
no všako to len o peniaze ide....len ma štve niektory ludia sú taký hlupy a myslia si že očkovanie je dobréé ach bože... keby bolo dobre tak potom je povinné všade nie? a hlavne v takých krajinach ako je USA kde žijú mnoho roznych kultúr a pristahovalcov to sa neboja že sa nakazia? očividne je to blbost len keby ludia trocha rozmýšlali a najlepšie na tom je že idú očkovat africké chudobné deti a len preto aby skor zomreli, ved to nedáva zmysel aby krajina kde je očkovanie nepovinné ide očkovat deti v afrike DD
a ja si zase prajem aby ste videli nežiadúce učinky u svojich detí ked ich dáte zaočkovat pretože čo poviete rodičom čo dali očkovat deti a teraz majú tie deti problémy čo teraz majú robit nikto ich neodškodní a čo teraz že smola stane sa.... ved mnoho svetovych politikov sa nedalo očkovat ako aj napriklad bill gates ktorý verejne prehlasil že sa nedal očkovat ani svoje deti....no prečo asi....
prečo? lebo slovenskí lekári majú aspoň v niečom rozum...ludia, čo nevidia priamo do zdravotníctva si myslia, že ochorenia, proti ktorým sa očkuje a ktoré už vraj nie sú, sa ozaj vyskytujú....lebo toto v správach nedajú...
pred pár týždňami sme mali na praxi pacientku, ktorá mala TBC..... toť z mojej strany...
1000X radšej budem žiť s tím zlom s očkovania ako dostať variolu.
Medzi symptómy ochorenia patria:
vyrážky, objavujú sa asi 4. deň od začiatku infekcie ako okrúhle červené škvrny (lek. macula) na tele a sliznici meniace sa na pupence (lek. papula), ktorých je viac na okraji tela, za 2 dni sa zmenia na pľuzgieriky (lek. vesicula) veľké až 5 milimetrov, na 7. až 9. deň od začiatku ochorenia vznikajú chrasty (lek. crusta), ktoré odpadávajú a vznikajú jazvy,bolesť hlavy,teploty a horúčky.
@godeye tak mala a čo?? to teraz sa musíme očkvat povinne.....ludia ochorejú aj tak aj ked sú zaočkovany a ešte viac budú mat problemov ako keby sa nedali očkovat to zase moj názor
@estersvk ja by som chcel vedieť tvoje overené zdroje a chcel by som ten súpis dôvodov čo je všetko zlé na tom lebo samotní fakt je to zlo je nedostačujúci.
no dobre tak mi môže niekto seriozne vystvelit prečo taká amerika alebo canada kdesi sa stretavajú mnoho národnosti nie je povinné očkovanie?? to sa tá vláda tam nebojí....a pritom sú vyspelešie ako na malé SR hej a zase sa tu bavíme o tom istom rada vás provokujem
Zbožňujem ľudí, ktorí si prečítajú na internete článok pochybnej kvality/odbornosti a na základe neho si myslí, že je najväčší odborník a tvrdí, že pozná fakty.
sprav svetu laskavost a chod niekam do Mali bez ockovania proti zltej zimnici...mas tak 60% sancu umret tak snad to bude stacit...och sorry bez ockovania ta tam ani nepustia...takze tu budes stale otravovat vzduch...
@karlye to nie je pochybný članok ani pochybna odbornost ale vyklad profesorky prírodnej fakulty odboru chemie, vyštudovala laboratornu biochemiu fyziologiu takže vie o čom hovorí......
A to, aké očkovanie je kde povinné, závisí od mnohých faktorov, napr. geografickej polohy. Preto nemáme na SR povinné očkovanie proti žltej zimnici... ale máme tu očkovania proti obrne, kiahňam, rubeoli, teda ochoreniam, ktoré sa tu reálne vyskytovali a očkovaním sa ich podarilo zatlačiť na ústup.
Nechápem, prečo sa odvolávaš na Roba Pappa, ktorý nie je odborníkom v tejto oblasti a je to len jeho rodičovské rozhodnutie, že nechce dať svoje dieťa zaočkovať, ktoré prezentuje do médií. Len sa potom nečudujme, keď sa tu opäť rozšíri obrna, čierny kašel... Aha, pardón, veď ono sa to už deje. Ale veď čo, keď očkovanie je také zlé.
Ja osobne by som potom dala všetky liečebné náklady spojené s liečením ochorenia, proti ktorému existuje účinné očkovanie, zaplatiť rodičovi dieťaťa, ktorý ho nedal zaočkovať.
Na druhej strane súhlasím so zbytočnosťou očkovaní proti chrípke, alergii, kliešťom... To je len o pohodlnosti, prípadne lenivosti ľudí.
Btw, a čo potom napríklad také očkovanie proti rakovine krčku maternice? Aj to zrušíme?
@karlye ja sa odvolavam na tú profesorku čo to vyštudovala takže sa tomu rozumie a vie čo hovorí ja osobne som proti všetkym očkovaniam tod moj názor...
príznaky očkovania môžu byt že sa vám v budúcnosti alebo teda že v budúcnosti dostanete cukrovku, rakovinu, oslabenie zraku, poškodenie nervovej sústavy ast......a presne tak proti variole sa už neočkuje....
lebo v zahraničí sú na to už 10 ročia naučený dať sa očkovať... nevenujú tomu každý rok v správach ako napr TV Narkóza jeden mesiac a nič iné len "prečo sa čkovať", "nie sú vakcíny" a pod...
o prachy ide všade a vo všetkom, len sprostým Slovákom to treba prízvukovať aby sa zdvihli zo sedačiek a išli sa zaočkovať.
@antifunebracka a ďalší zakomplexovaní ľudia ktorí sa tu bavia o niečom čomu absolútne nerozumejú...
Takže je úúplne v poriadku, ak do takého 2 mesačného telíčka (videli ste vôbec niekedy naživo 2 mesačné dieťa??) nadopujú samé ťažké kovy za účelom zaočkovať ho proti chorobe ktorá sa už ani nevyskytuje keďže máme už roky nejakú tú kolektívnu imunitu?
@antifunebracka vďaka očkovaniu... vďaka očkovaniu KEDYSI, nie teraz, v dnešnej dobe... ty by si si toho mal zistiť o očkovaní oveľa viac ako ja o nejakých vírusoch čo zmutujú, to zmutujem akurát tak ja jedine pri tebe...
Si si vedomý čo očkovacie látky obsahujú? Si si vedomý aké farmaceutické spoločnosti vyrábajú očkovania a ako si hore dole menia zloženia atď.? Vieš vôbec o nežiadúcich účinkoch? A povinné očkovanie? PROSÍM? To čo je za sprostosť? A ak sa môjmu dieťaťu niečo stane len preto že ma štát donúti mu pichnúť ten sajrajt, zodpovednosť za to prevezme kto? Farmaceutické spoločnosti, lekári, štát? NIKTO....
Vezmi si do pomeru čo môže potenciálne ublížiť viac- choroba, ktorá sa už nevyskytuje alebo očkovacia látka s XY nežiadúcimi až fatálnymi účinkami?
Choď do knižnice a zavri sa tam aspoň na jednu noc, keď nepomôže, tak aj týždeň a zisti si o tom niečo predtým než sa ma pokúsiš konfrontovať svojou vesmírnou inteligenciou. A ak nepomôže ani to, naočkuj sa proti debilizmu.
A vôbec... absolútne nie som ochotná sa k tejto téme vyjadrovať, pretože ako vidím, je tu jeden zadubenec za druhým. Vráťte sa naspäť do komunizmu.
Je XY dôvodov prečo vtedy očkovať trebalo a teraz netreba, lenže na našom Slovensku sú podobný zadubenci ako aj vy, tak to je jasné že sa budú biť za očkovanie.
Zistite si čo očkovacie látky aktuálne obsahujú, pozrite sa trošku na výskumy, nehovoriac o tom, že farmaceutické spoločnosti niektoré látky bez chrbtovej kosti zatajujú. Ďalší fakt je ten, že sa to pichá bábätkám a batoľatám, ktoré nemajú ešte prakticky žiadnu imunitu.
Existuje ďalšia vec, volá sa to KOLEKTÍVNA IMUNITA.... My ako Slovensko máme stopercentnú kolektívnu imunitu, tak aká je šanca, že sa nakazíme nejakou sračkou? Je omnoho väčšia pravdepodobnosť, že ochorieme vplyvom očkovacej látky, rsp. prežijeme (AK prežijeme) jeden z nežiadúcich účinkov.
Kedysi bol väčší výskyt chorôb ako pertusiss, záškrt, rubeola, mumps atď atď a tým pádom chápem očkovanie, bolo väčším rizikom umrieť na tú chorobu ako na očkovanie. Ale dnes to je naopak, očkovaním sa v dnešnej dobe už úplne eliminovali tieto choroby, takisto žijeme v lepších sociálnych podmienkach ako kedysi, koľko ľudí poznáte s takým záškrtom? Pozrite si záznamy, spisy z nemocníc, kedysi tam denne prijímali min. 1-2 pacientov so záškrtom napr. a každý týždeň 1-2 aj zomreli. Dnes ste videli niekoho s takouto chorobou? A znova- KOLEKTÍVNA IMUNITA... nemáme AKO dostať nejaký záškrt keď sú všetci očkovaný... Nevravím že sa netreba očkovať vôbec, ale s rozvahou... A určite nie povinne, nútiť nás a naše deti zasmradiť si organizmus... To si rovno ako tehotná a dojčiaca žena môžem fajčiť jednu od druhej a bude to menšie zlo ako nadopovať sa hliníkom, ortuťou.....
P.S: ,,Ja som plne za to, aby ockovanie bolo povinne, ma to prakticky len same vyhody´´
----> toto je NAJ gól... toto môže napísať fakt len človek zavretý v podkroví min. 20 rokov, choď sa hneď zaraz výhodne očkovať vakcínou IDIOT, neboj žiadne vedľajšie účinky, tebe sa už nič horšie stať nemôže
Ja som ockovania absolvoval a som spokojny. To co sa u nas rusi a likviduje ako pozostatky socializmu sa v inych "vyspelejsich" krajinach zavadza a vytvara ako vysoky standard.
@demonicbass ty si strasne retardovany clovek, dufam, ze ti zgegne decko ked ho nezaockujes, potom mu mozes na hrob vypravat, kolko nevyhod to ma a ako si ho chcela uchranit
@antifunebracka no však ty si očkuj koľko vládzeš, ale keď na vakcínu zgegne decko tebe, potom mu môžeš tiež na hrob vyprávať, aké to bolo vlastne výhodné
Neviem kto znás dvoch je tu retardovaný, ale ty si nič v živote zatiaľ nedokázal okrem pár smiešnych písmeniek a oháňaš sa tu ako majster sveta svojimi nenormálnymi názormi. A vôbec- neozývaj sa ku mne ani dokiaľ nemusíš, dvíha mi žlč už len tvoj nick, pán Samaritán.
@antifunebracka to nemyslíš važne, to akože prirodzená imunita za získava z očkovania, preboha to čo si mal z biologie, prirodzená imunita už z toho slova prirodzena máš od narodenia...a kojením a nie nejakými sračkami čo ta očkovaním dopujú......keby to bolo také vážné tak povinné očkovanie je všade na svete a navyše v minulosti neboli očkovania aj tak sme tu inak by asi svet zanikol nie? a ešte ty máš teda slovník bože hentak hovorit že nech ti zgegne decko ach bože primitivny slováci sedliaci
@matheusko prave naopak nič sa nezavádza práveže vyspelejších krajinach sa práve už dava nepovinné očkovania a redukujú sa niektoré očkovacie látky.....
K ockovaniu: V krajinach kde nebolo povinne, nieje povinne doteraz. A v krajinach kde povinne bolo je povinne stale, vynimkou je Cesko a Slovensko, kde zacinaju odbornici pisat knihy a vymyslat. Take Lotyssko ma vyse tucta povinnych ockovani.
@matheusko tak ale to nie je nič nové na slovensku aj v čechách to tak funguje už stále ale tiež sa nejaké zrušili napriklad u nas sa už neočkuje proti variole no to akože sa už nemusí už sa neboja .....ale ty si predsa písal že sa zavadzajú vakcíny....v niektorých krajinach bud už zrušili povinné kde kedysi boli alebo zredukovali vakcíny.......a lotysko je jediná krajina na svete ktorá ma najviac povinnych vakcín........
moj nazor aj tak že by malo byt nepovinné každy ma pravo sa rozhodnut, hlavne že eutanzáciu vela ludí schvaluje ale dobrovolné očkovanie nie, ved princíp je ten isty a tí čo sa boja že sa nakazia od tých ča sa nedajú očkovat tak sa nemusia bát ved predsa tí čo chcú nech sa dajú očkovat a potom sa nemôžu od nich nakazit
ty si fakt ponor hlavu do zumpy a podrz aspon 10 minut v pokoji, potom sa tie tvoje myslienka hada vyplavia
@demonicbass fetacka mi tu ide davat rozumy? fakt mle o teba, ze mi prajes smrt dietata! mas stastie, ze ziadne nechcem. radsej pis blogy o veverickach v lese ty psychopat a neotravuj nas, inteligentnych ludi. dakujem za porozumenie, s laskou funebrak
"...ale ty si predsa písal že sa zavadzajú vakcíny..."
... ee, "... To co sa u nas rusi a likviduje ako pozostatky socializmu sa v inych "vyspelejsich" krajinach zavadza a vytvara ako vysoky standard. ..." ... bolo myslene vseobecne. A to ze sa tak teraz nedeje, neznamena ze sa to po niekolkych rokoch nemoze zmenit.
@antifunebracka to ty si mi napísal, že dúfaš, že mi zgegne decko, tak neviem kto komu tu praje... ale absolútne sa tu nejdem pozastavovať nad niekým kto si ani do huby nevidí a ešte sa nechá počuť aký že je inteligentný....
@antifunebracka premyslam ci len dokazujes svoju inteligenciu, ignoranciu alebo ubohost..
trošku by si mohol začať vážiť slová..
a ked uz niekomu nadavas, najprv skus toho cloveka aspon trochu spoznat.. lebo potom vyznievas ako idiot ty.. nadavat je lahke.. ale pochopit druheho je ovela viac..
mimochodom, vsimas si, ze tvoj nazor je ten najspravnejsi.. minimalne ho tak prezentujes.. co vsak potom spravis, ked zistis ze sa mylis? lebo teraz si to zjavne nepripustas...
dam ti priklad.. pred par rokmi sa vsade pisalo o tom, ako treba pit mlieko, ako je zdrave a t d..
a dnes zrazu lekari varuju, ze to vobec nie je pravda, ze prave naopak, mlieko treba obmedzit a pit minimalne..
proste vsetko sa meni.. a kde je skutocna pravda uz mozno fakt nikto nevie..
tak ako je mozne, ze ty si dovolis pouzivat slova ake pouzivas?? to uz ani nehovorim o tom, ze bez ohladu na to o co sa jedna, nazor cloveka, ktory napise nieco podobne ako ty je relevantny asi ako ...
@antifunebracka ja som skvelá matka, ale nebudem sa o tom baviť s človekom, ktorý ani nevie čo pojem ,,matka´´ znamená... btw poznáš zákony? pokojne na teba za toto môžem podať trestné oznámenie... a aj podávam... teda ani nie tak ja, ako môj manžel ktorý to čítal tiež... prehnal si to s tým ,,zgegnutím decka´´ fakt...
@demonicbass si mizerna fetacka matka, ktora sa vyjadruje ako ciganska zumpa a celkovo si uplne zbytocny clovek. manzelovi odazujem, ze je plesnivy curak. to pridajte do zaloby plz
@johnysheek ockovanie vyhubilo cierny mor, ktory kedysi vyvrazdil 33% europy (viac mrtvych ako v 2. sv. vojne) a kopec inych chorob, ktore boli kedysi smrtelne, dnes prakticky neexistuju. navyse nas to chrani pred tym, aby tieto choroby zmutovali (co by sa aj stalo, keby niektorych neockovali) a tato krava sa opovazuje ockovanie znevazovat? to ona sama chce zabit svoje dieta, nie ja
este som chcela povedat, ze mi pride trochu smutne atrochu primitivne ked dospely ludia na seba zacnu nadavat len preto ze kazdy z nich ma iny nazor.. toto robia pubertiaci tak sa spamatajte a zacnite sa navzajom respektovat
v prvom rade teba velky prd do toho co kto robi so svojimi vecami.. jedna vec je ak chces poradit.. druha vec je ak priamo osocujes a urazas.. nech ho chce hoci i obetovat v nejakej sekte.. nedava ti to ziadne pravo pisat to co si pisal.. ba prave naopak.. robi to z teba ovela hlupejsieho, zbytocnejsieho a vulgarnejsieho cloveka nez je ona.. najma preto, ze nemas najmensiu predstavu co robi.. aka v skutocnosti je.. a ako pristupuje k tomu dietatu - co mu dava a co nie.. a to uz nehovorim o tom, ze o vychove deti a starostlivosti o ne vies urcite vela :´(
a co sa tyka toho co bolo a co je teraz.. tak kedysi nebolo tolko rakoviny.. a kadejakych inych chorob, ktore su teraz..
kedysi bola ta imunita stokrat lepsia.. (musela byt lebo hygiena a ine nebolo v mode) ale to neznaci, ze ockovanie je vyslovne dobre..
je to nieco ako bavit sa o tom ci Boh existuje.. pripadne o tom ci CO2 je dovodom oteplovania planety alebo nie.. mozes mat na to nejaky nazor i padne argumenty.. a rovnako i ja na opacny... ale to neznaci ze jeden z nas dvoch je debil ci nieco horsie.. je to proste vec pristupu..
takze pokial ti ona nekyda do tvojho zivota.. tak laskavo nekydaj ani ty inym.. na zaklade tvojich vyrokov si na to prilis blby aby si si to mohol dovolit alebo aby to bolo relevantne
ps: i tak ta mam rad.. ale to sa ti bude tazko chapat
@johnysheek tak isto ako je teba picu do toho, co si tu piseme my a predsa sa do nas staras )hoci chapem, ze je to len zaposobene snahou zavrtat sa demonic co najhlbsie do hrubeho creva disappointed:rofl)ja si mozem pisat co len chcem, sme na diskusnom fore, tak len dalej skrip zubami, ty neuspesny clovek(ach)
@antifunebracka prave na SRO bezi nejaky program kde sa bavia o ockovani a ako ho ospevuje ta pani doktorka... takze uznavam ze vies viac skus si to najst niekde na nete a vypocuj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
Ale očkovania sú riadne svinstvo..
očkovanie prináša viacej výhod ako nevýhod
Ale neboj sa aj v iných krajinách je očkovanie povinné. Neviem odkiaľ máš opak. Povinné to nie je niekde v krajinách tretieho sveta
Niekto si zašukal aby mal dieťa, dieťa sa mu narodilo postihnuté to logicky znamená že tehotenstvo je zlé
pred pár týždňami sme mali na praxi pacientku, ktorá mala TBC..... toť z mojej strany...
Medzi symptómy ochorenia patria:
vyrážky, objavujú sa asi 4. deň od začiatku infekcie ako okrúhle červené škvrny (lek. macula) na tele a sliznici meniace sa na pupence (lek. papula), ktorých je viac na okraji tela, za 2 dni sa zmenia na pľuzgieriky (lek. vesicula) veľké až 5 milimetrov, na 7. až 9. deň od začiatku ochorenia vznikajú chrasty (lek. crusta), ktoré odpadávajú a vznikajú jazvy,bolesť hlavy,teploty a horúčky.
úmrtnosť 25%
teraz aké sú príklady zla očkovania ?
elvis zije btw
ti musi fakt jebat na hlavu asi
v usa nieje očkovanie povinné z náboženských dôvodov, nieje tam sociálne zdravotníctvo a iné veci čo má malé nevyspelé slovensko.
» tvnoviny.sk/sekcia/myzeny/a...
» www.rizikaockovani.cz/...
to, že jeden človek z 500 má po očkovaní problémy, ešte neznamená že je to tá najväčšia pliaga
Nechápem, prečo sa odvolávaš na Roba Pappa, ktorý nie je odborníkom v tejto oblasti a je to len jeho rodičovské rozhodnutie, že nechce dať svoje dieťa zaočkovať, ktoré prezentuje do médií. Len sa potom nečudujme, keď sa tu opäť rozšíri obrna, čierny kašel... Aha, pardón, veď ono sa to už deje. Ale veď čo, keď očkovanie je také zlé.
Ja osobne by som potom dala všetky liečebné náklady spojené s liečením ochorenia, proti ktorému existuje účinné očkovanie, zaplatiť rodičovi dieťaťa, ktorý ho nedal zaočkovať.
Na druhej strane súhlasím so zbytočnosťou očkovaní proti chrípke, alergii, kliešťom... To je len o pohodlnosti, prípadne lenivosti ľudí.
Btw, a čo potom napríklad také očkovanie proti rakovine krčku maternice? Aj to zrušíme?
o prachy ide všade a vo všetkom, len sprostým Slovákom to treba prízvukovať aby sa zdvihli zo sedačiek a išli sa zaočkovať.
preto!
Takže je úúplne v poriadku, ak do takého 2 mesačného telíčka (videli ste vôbec niekedy naživo 2 mesačné dieťa??) nadopujú samé ťažké kovy za účelom zaočkovať ho proti chorobe ktorá sa už ani nevyskytuje keďže máme už roky nejakú tú kolektívnu imunitu?
To je len jedna z mnohých vecí..
Si si vedomý čo očkovacie látky obsahujú? Si si vedomý aké farmaceutické spoločnosti vyrábajú očkovania a ako si hore dole menia zloženia atď.? Vieš vôbec o nežiadúcich účinkoch? A povinné očkovanie? PROSÍM? To čo je za sprostosť? A ak sa môjmu dieťaťu niečo stane len preto že ma štát donúti mu pichnúť ten sajrajt, zodpovednosť za to prevezme kto? Farmaceutické spoločnosti, lekári, štát? NIKTO....
Vezmi si do pomeru čo môže potenciálne ublížiť viac- choroba, ktorá sa už nevyskytuje alebo očkovacia látka s XY nežiadúcimi až fatálnymi účinkami?
Choď do knižnice a zavri sa tam aspoň na jednu noc, keď nepomôže, tak aj týždeň a zisti si o tom niečo predtým než sa ma pokúsiš konfrontovať svojou vesmírnou inteligenciou. A ak nepomôže ani to, naočkuj sa proti debilizmu.
Je XY dôvodov prečo vtedy očkovať trebalo a teraz netreba, lenže na našom Slovensku sú podobný zadubenci ako aj vy, tak to je jasné že sa budú biť za očkovanie.
Zistite si čo očkovacie látky aktuálne obsahujú, pozrite sa trošku na výskumy, nehovoriac o tom, že farmaceutické spoločnosti niektoré látky bez chrbtovej kosti zatajujú. Ďalší fakt je ten, že sa to pichá bábätkám a batoľatám, ktoré nemajú ešte prakticky žiadnu imunitu.
Existuje ďalšia vec, volá sa to KOLEKTÍVNA IMUNITA.... My ako Slovensko máme stopercentnú kolektívnu imunitu, tak aká je šanca, že sa nakazíme nejakou sračkou? Je omnoho väčšia pravdepodobnosť, že ochorieme vplyvom očkovacej látky, rsp. prežijeme (AK prežijeme) jeden z nežiadúcich účinkov.
Kedysi bol väčší výskyt chorôb ako pertusiss, záškrt, rubeola, mumps atď atď a tým pádom chápem očkovanie, bolo väčším rizikom umrieť na tú chorobu ako na očkovanie. Ale dnes to je naopak, očkovaním sa v dnešnej dobe už úplne eliminovali tieto choroby, takisto žijeme v lepších sociálnych podmienkach ako kedysi, koľko ľudí poznáte s takým záškrtom? Pozrite si záznamy, spisy z nemocníc, kedysi tam denne prijímali min. 1-2 pacientov so záškrtom napr. a každý týždeň 1-2 aj zomreli. Dnes ste videli niekoho s takouto chorobou? A znova- KOLEKTÍVNA IMUNITA... nemáme AKO dostať nejaký záškrt keď sú všetci očkovaný... Nevravím že sa netreba očkovať vôbec, ale s rozvahou... A určite nie povinne, nútiť nás a naše deti zasmradiť si organizmus... To si rovno ako tehotná a dojčiaca žena môžem fajčiť jednu od druhej a bude to menšie zlo ako nadopovať sa hliníkom, ortuťou.....
P.S: ,,Ja som plne za to, aby ockovanie bolo povinne, ma to prakticky len same vyhody´´
----> toto je NAJ gól... toto môže napísať fakt len človek zavretý v podkroví min. 20 rokov, choď sa hneď zaraz výhodne očkovať vakcínou IDIOT, neboj žiadne vedľajšie účinky, tebe sa už nič horšie stať nemôže
Neviem kto znás dvoch je tu retardovaný, ale ty si nič v živote zatiaľ nedokázal okrem pár smiešnych písmeniek a oháňaš sa tu ako majster sveta svojimi nenormálnymi názormi. A vôbec- neozývaj sa ku mne ani dokiaľ nemusíš, dvíha mi žlč už len tvoj nick, pán Samaritán.
K ockovaniu: V krajinach kde nebolo povinne, nieje povinne doteraz. A v krajinach kde povinne bolo je povinne stale, vynimkou je Cesko a Slovensko, kde zacinaju odbornici pisat knihy a vymyslat. Take Lotyssko ma vyse tucta povinnych ockovani.
» vysetrenie.zoznam.sk/cl/1000663/1337...
@demonicbass fetacka mi tu ide davat rozumy? fakt mle o teba, ze mi prajes smrt dietata! mas stastie, ze ziadne nechcem. radsej pis blogy o veverickach v lese ty psychopat a neotravuj nas, inteligentnych ludi. dakujem za porozumenie, s laskou funebrak
... ee, "... To co sa u nas rusi a likviduje ako pozostatky socializmu sa v inych "vyspelejsich" krajinach zavadza a vytvara ako vysoky standard. ..." ... bolo myslene vseobecne. A to ze sa tak teraz nedeje, neznamena ze sa to po niekolkych rokoch nemoze zmenit.
trošku by si mohol začať vážiť slová..
a ked uz niekomu nadavas, najprv skus toho cloveka aspon trochu spoznat.. lebo potom vyznievas ako idiot ty.. nadavat je lahke.. ale pochopit druheho je ovela viac..
@johnysheek kolko si uz strceny v jej zadku? 3-4 roky? to musis poznat vsetky zakutia!
mimochodom, vsimas si, ze tvoj nazor je ten najspravnejsi.. minimalne ho tak prezentujes.. co vsak potom spravis, ked zistis ze sa mylis? lebo teraz si to zjavne nepripustas...
dam ti priklad.. pred par rokmi sa vsade pisalo o tom, ako treba pit mlieko, ako je zdrave a t d..
a dnes zrazu lekari varuju, ze to vobec nie je pravda, ze prave naopak, mlieko treba obmedzit a pit minimalne..
proste vsetko sa meni.. a kde je skutocna pravda uz mozno fakt nikto nevie..
tak ako je mozne, ze ty si dovolis pouzivat slova ake pouzivas?? to uz ani nehovorim o tom, ze bez ohladu na to o co sa jedna, nazor cloveka, ktory napise nieco podobne ako ty je relevantny asi ako ...
@johnysheek ockovanie vyhubilo cierny mor, ktory kedysi vyvrazdil 33% europy (viac mrtvych ako v 2. sv. vojne) a kopec inych chorob, ktore boli kedysi smrtelne, dnes prakticky neexistuju. navyse nas to chrani pred tym, aby tieto choroby zmutovali (co by sa aj stalo, keby niektorych neockovali) a tato krava sa opovazuje ockovanie znevazovat? to ona sama chce zabit svoje dieta, nie ja
v prvom rade teba velky prd do toho co kto robi so svojimi vecami.. jedna vec je ak chces poradit.. druha vec je ak priamo osocujes a urazas.. nech ho chce hoci i obetovat v nejakej sekte.. nedava ti to ziadne pravo pisat to co si pisal.. ba prave naopak.. robi to z teba ovela hlupejsieho, zbytocnejsieho a vulgarnejsieho cloveka nez je ona.. najma preto, ze nemas najmensiu predstavu co robi.. aka v skutocnosti je.. a ako pristupuje k tomu dietatu - co mu dava a co nie.. a to uz nehovorim o tom, ze o vychove deti a starostlivosti o ne vies urcite vela :´(
a co sa tyka toho co bolo a co je teraz.. tak kedysi nebolo tolko rakoviny.. a kadejakych inych chorob, ktore su teraz..
kedysi bola ta imunita stokrat lepsia.. (musela byt lebo hygiena a ine nebolo v mode) ale to neznaci, ze ockovanie je vyslovne dobre..
je to nieco ako bavit sa o tom ci Boh existuje.. pripadne o tom ci CO2 je dovodom oteplovania planety alebo nie.. mozes mat na to nejaky nazor i padne argumenty.. a rovnako i ja na opacny... ale to neznaci ze jeden z nas dvoch je debil ci nieco horsie.. je to proste vec pristupu..
takze pokial ti ona nekyda do tvojho zivota.. tak laskavo nekydaj ani ty inym.. na zaklade tvojich vyrokov si na to prilis blby aby si si to mohol dovolit alebo aby to bolo relevantne
ps: i tak ta mam rad.. ale to sa ti bude tazko chapat