no nestihla som dopisat vcera som bola vonku a kamoska nam rozpravala ako sa mala na dovolenke a vravela ze jej este sol ostala vo vlasoch a ze z nej stipali oci a tak ma napadlo,preco je vlastne v mori sol?
nahodou je to dobra otazka. nikdy som nad tym hlbsie nerozmyslal a @nrigo -va hypoteza je dost dobra, len ma jeden hacik a to, že v buducnosti by tam bolo uz tolko soli, že sa nebude dat v mori žiť žiadnemu živocichovi ani ludom kupat? lebo podla neho jej tam stale pribuda.
Pán @angelofthedeath síce hovorí o dementnosti špecifickej osoby, no sám napríklad nevie ani len napísať slovo "oceánov" ... Čo je to za zvláštny kontrast?
@14- a nielen to,netusim co chcel povedat tymto:a ta vsetka som sa dostala do oceanou ...neviem ci malo byt miesto som,sol,alebo rozprava v zenskom rode...asi by sa fakt mal naucit pisat ked sa chce vyjadrit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
O tom, do ktorého vopcháš klobásu a vyjde hovädo?