Poviem to asi tatko. Doma ma nikto nepochopi, neveri mi. povazuju ma za hlupaka a ze nic nedokazem.
A prave moji kamarati mi pomohli aby som vedel prezit. davaju mi silu zit, kracat dalej ....
jednodcuho kamarati su pre mna ako rodina. I ked mam rad svoju rodinu ale predsa len kto ma podrzi? rodina urcite nie ale kamosi (niektori tych je velmi malo) ma podrzali zatial vzdy. Takze mi pomohli laskou a porozumenim.
Podla mna toto je strasne sprosta otazka alebo skor otazky. Iste, ze nam kamosi pomohli - vypoculi, poradili, zabavali,... A jasne, ze som s nimi kazdy den. Nie so vsetkymi, ale tak sa "striedaju" + net friends, ktorych sa snazim spoznat aj face2face ak je to mozne a su fakt kamarati a nie len "znamy z netu"
pre mna su moji priatelia velmi dolezity, velakrat mi pomohli, poradili, vypoculi, dokazem sa s nimi zasmiat na hocijakej blbosti povedat hocico, co ma trapi,...
A ano s niektorymi som kazdy den, lebo chodime aj na tu istu strednu, to su moji naj priatelia a s niektorymi som pomenej, cez vikendy alebo ked sa nahodou stretneme a k nim uz taky blizky vztah nemam.
Toto je akoze podla mna strasne debilna otazka...akokeby tu uz ani nebolo o com diskutovat mi to pripada...no na co su asi kamosi????...aby ta mohli zabavit, poradit ti, pomoct, byt pri tebe, ked je zle, vypocut si ta, a tak...a na oplatku zase aby si TY pomohol IM.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A prave moji kamarati mi pomohli aby som vedel prezit. davaju mi silu zit, kracat dalej ....
jednodcuho kamarati su pre mna ako rodina. I ked mam rad svoju rodinu ale predsa len kto ma podrzi? rodina urcite nie ale kamosi (niektori tych je velmi malo) ma podrzali zatial vzdy. Takze mi pomohli laskou a porozumenim.
no ja svojich ZNAMYCH lubim ..jako kamosov
A ano s niektorymi som kazdy den, lebo chodime aj na tu istu strednu, to su moji naj priatelia a s niektorymi som pomenej, cez vikendy alebo ked sa nahodou stretneme a k nim uz taky blizky vztah nemam.
A zomrela by som bez nich
Bez pritelov si neviem predstavit svoj zivot.