zdravim, potrebujem pomoc, mam problem na telefone samsung s8500 wave mi ide youtube ale ked som doma na domacej sieti wifi pise mi pripajanie a potom len cierne... ziadne nacitavanie ..video proste neide na inej sieti mi ide.. skusal som obnovit tovarne
pri pripojení cez mobilný internet mi ide všetko v pohode.
pri pripojení na wifi, mi často všetko dlho načítava, s výsledkom takým, že sa ani nenačíta (cez operu keď idem napr. na fb alebo birdz) a ani fb appka mi na wifi často nejde...
dont know why... ale teraz mi ide všetko v pohode.
no badu som aktualizovala, keď som ten mobil začala používať, tj. niekedy koncom októbra. a viem, že som cez ten nainštalovaný youtube v pohode pozerala videá. neviem, odkedy to nejde, ja zas yb cez mobil až tak často nenavštevujem...
ale môžem to pozrieť len os sa mi už 3x nechce aktualizovať, lebo zase prísť o všetky dáta... -.-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
pri pripojení na wifi, mi často všetko dlho načítava, s výsledkom takým, že sa ani nenačíta (cez operu keď idem napr. na fb alebo birdz) a ani fb appka mi na wifi často nejde...
dont know why... ale teraz mi ide všetko v pohode.
no badu som aktualizovala, keď som ten mobil začala používať, tj. niekedy koncom októbra. a viem, že som cez ten nainštalovaný youtube v pohode pozerala videá. neviem, odkedy to nejde, ja zas yb cez mobil až tak často nenavštevujem...
ale môžem to pozrieť len os sa mi už 3x nechce aktualizovať, lebo zase prísť o všetky dáta... -.-
krista, furt to napíšem rovnako zle