Prečo mnoho ľudí zakladá fóra pre každý nezmysel na ktorý by mali odpoveď poznať len oni sami či odborník?
Zaujímal by ma Váš názor keďže som si všimol, že mnoho banalít sa rieši a ľudia sa pýtajú každú maličkosť aj keď je zrejmé, že ťažko môžu dostať normálnu odpoveď. Myslím si, že ľudia by mali byť natoľko vyspelí aby vedeli sami čo je správne. Ako môže hľad
Hej, chápem čo chceš povedať.
Na druhej strane musím povedať že toto je predovšetkým diskusné fórum, niekedy aj náhodná myšlienka od cudzieho človeka dokáže niekomu veľmi pomôcť. Skôr by sa sem ľudia mali chodiť inšpirovať než sa vecami slepo riadiť.
Mne sú najsmiešnejšie tie fóra kde niekto porovnáva dve školy. Asi nikto z ľudí nechodil na obe, že by to vedel aspoň trocha objektívne zhodnotiť. Vždy je výsledok v takom fóre nakoniec vyrovnaný a ten čo sa pýtal nezistí nič nové
Najhorší sú tí čo založia fórum o niečom čo sa dá doslova za 10 sekúnd vygúgliť, a zároveň sa o tom nedá ani diskutovať.
pretoze tato jebnuta generacia co od malicka pozna iba techniku, si pomaly nedokaze ani utriet rit bez smarpthonu, kedysi ludia riesili veci so selskym rozumom a zdravym usudkom, tu uz ludia riesia aj zastavene prdy v tele
@dumbledore Tu je práveže priestor na diskusiu a názory ľudí na ktorè som zvedavý. Ale keď sa niekto pýta napr. "bolí ma brucho, tŕpnu mi ruky" ako môžu očakávať odpoveď čo im je? Ako keby tu boli ľudia vševediaci. Fóra sú užitočné mnoho veci sa človek dozvie ale niektoré fakt bez zmyslu.
@rocafella tak ohladom @12 napr. Isteze ludia niesu vsevediaci, no v pripade slovenskeho zdravotnictva je pomaly vacsia sanca ze ti pomoze niekto cudzi z internetu ako ,,skutocny" doktor. tam sa nasedis hodiny v cakarani a vystriedas 100 doktorov, aby si sa nakoniec dozvedel ze si uplne zdravy, a tie bolesti a trpnutie si iba namyslas (moj brat mal ulomky v kolene, chodil po doktoroch a vsetci ho poslali domov, ze vraj len simuluje aby sa vyhol skole. WTF? brat musel na operacie, dodnes nemoze riadne chodit)
@rocafella Nehnevaj sa, no podľa mňa toto fórum je oveľa viac nezmyselnejšie ako to, čo pojednáva o zdravotných problémoch, lebo toto fórum ozaj nikomu ani len nepomôže a teda v skromnosti a vo všetkej úcte, čo sa už len tu dozviem?
@dumbledore Tak pokiaľ viem fórum je o tom aby sa autor dozvedel nejakú informáciu a názory ľudí. Zaujíma ma zmýšľanie ostatných a to ako sa ich názory líšia. Zaujimajú ma povahové črty ľudí a na základe ich prejavov sa dá dosť veci usúdiť. A akceptujem tvoj názor
@janehoda Čiastočne s tebou súhlasím, čo sa týka lekárov je to individuálne preto je na Slovensku možnosť voľby lekára ak nie si spokojná kludne ho zmeň, na nete máš dokonca hodnotenia lekárov na základe skúseností ľudí. Ale ak si znovu prejdeš tvoj príspevok z neho vyplýva, že zdravotníctvo je zbytočná strata času ľuďom stači fórum k uzdraveniu a liečeniu. Čo si o tom myslíš?
@rocafella k @18 - to je v pohode, divil by si sa ako casto sa mi toto stava, ludia si myslia ze moj nick je Ja nehoda
k @17 ide o to, ze myslim ze je predsa len lepsie, ked sa najskor opytam na nazor inych ludi na internete. vzdy sa moze najst niekto kto s tym ma skusenosti a vie poradit. a ked nepomozu ani osvedcene domace recepty ostatnych, vtedy pojdem k lekarovi. nie je predsa na skodu sa trochu informovat o moznych inych (casto lacnejsich a jednoduchsich) sposoboch liecby, nebudem brat doktora ako prvu a jedinu moznost.
@janehonda Čiže ako tu už jedna kočka robila fórum o tom, že jej tŕpnu ruky ako jej vieš poradiť čo má robiť keď ani nevieš čo jej je? Proste ľudia by mali v istých situáciach zanevrieť na net. Ja som zatiaľ vždy ak som mal problém zdravotný šiel lekárovi a aj keď mi povedal, že to nič nie je tak fajn ale 2x krát ma stihli operovať.
čo sme ťaháte doktorov, zase odveci
táto téma a celkovo web, je na sprostosti a haľadať tu pomoc ohľadom zdravia je tak odveci ako hľadať si ženu na pokeci a ... rôzne veľa iných príkladov
ak chce niekto poradiť ohľadom zdravia, keď mu doktori nevedia pomôcť, tak sa nebude pýtať tu, ale normálne pôjde na odborné fórum, kde sa tomu venujú
tu každý len troluje, hejtuje, fejkuje
čiže to čo ste začali rozoberať, je tak odveci ako cela táto téma, lebo asi nechápate podstatu birdzu
ak niekto má potrebu sa tu pýtať na zdravie, a vážne čaká pomoc, tak žije mimo realitu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Na druhej strane musím povedať že toto je predovšetkým diskusné fórum, niekedy aj náhodná myšlienka od cudzieho človeka dokáže niekomu veľmi pomôcť. Skôr by sa sem ľudia mali chodiť inšpirovať než sa vecami slepo riadiť.
Mne sú najsmiešnejšie tie fóra kde niekto porovnáva dve školy. Asi nikto z ľudí nechodil na obe, že by to vedel aspoň trocha objektívne zhodnotiť. Vždy je výsledok v takom fóre nakoniec vyrovnaný a ten čo sa pýtal nezistí nič nové
Najhorší sú tí čo založia fórum o niečom čo sa dá doslova za 10 sekúnd vygúgliť, a zároveň sa o tom nedá ani diskutovať.
k @17 ide o to, ze myslim ze je predsa len lepsie, ked sa najskor opytam na nazor inych ludi na internete. vzdy sa moze najst niekto kto s tym ma skusenosti a vie poradit. a ked nepomozu ani osvedcene domace recepty ostatnych, vtedy pojdem k lekarovi. nie je predsa na skodu sa trochu informovat o moznych inych (casto lacnejsich a jednoduchsich) sposoboch liecby, nebudem brat doktora ako prvu a jedinu moznost.
táto téma a celkovo web, je na sprostosti a haľadať tu pomoc ohľadom zdravia je tak odveci ako hľadať si ženu na pokeci a ... rôzne veľa iných príkladov
ak chce niekto poradiť ohľadom zdravia, keď mu doktori nevedia pomôcť, tak sa nebude pýtať tu, ale normálne pôjde na odborné fórum, kde sa tomu venujú
tu každý len troluje, hejtuje, fejkuje
čiže to čo ste začali rozoberať, je tak odveci ako cela táto téma, lebo asi nechápate podstatu birdzu
ak niekto má potrebu sa tu pýtať na zdravie, a vážne čaká pomoc, tak žije mimo realitu