Neboj sa začnú neskôr. Vraj sa to nedá ovplyvniť, je to genetická danosť. Spýtaj sa mami kedy jej narástli. Ale inak pojem narastú je relatívny. To môže mať aj to že kedy nebudeš mať hrudník a brucho rovné ako doska , alebo že ich budeš mať ako už spomínaná Erika Judíniová . A keď ti narastú budú ťa chalani v triede "obletovať" nemilími spôsobmi ako švihanie uterákom či cápanie po stehnách.
jedna známa jedla cibuľu aby jej narástli ..ale ty to budeš zbytočne riešiť...narastú ....alebo si obzri ženskú časť svojej rodiny..a podľa toho dokážeš odhadnúť ako budú vyzerať tvoje prsia
lebo mas 12. narastu. aj ja som bola v tvojom veku ako doska.. a teraz maju chalani v robote zabavku a sutaz kto mi hodi viac vrchnakov z piva medzi prsia.. vsetko bude
@domca28 lebo si malé decko, mojej sestre začali rást niekedy v 14tich, neviem čo máte všetky s tou nedočkavosťou a čo máte taký problém veriť prírode a furt ju nejako naprávať, čo ti dáva pocit že vieš lepšie ako tvoje telo kedy ti má čo začať rásť?
Dieťa zlaté veď máš ešte kopec času.Keby si mala 18 to by znamenalo že si celá po mame len prsia máš po otcovi ale takto je to úplne v poriadku.Tak neboj dočkáš sa.
muku nasypeme do umelohnotnej nadoby , a zmiesame vsetky suroviny okrem cokolady na varenie ... bielka ktore zvisili rozmyxujeme a dostaneme nadychanu penu ktoru ocukrime .. cesto dame na pekac a vlozime do rury ktora bude zohriata na 250 C , na 20 minut ...
cesto nechame vychladit .. nasledne roztopime cokoladu . bielka rozotrieme na cesto a cokoladou polejeme bielka ...
čo ich chceš vycapiť na fb??Ked som mala 12 rokov, tak som žiadne prsia nemala a ani som sa o to tak nezaujímala Vtedy som sa zaujímala ako sa oblečiem ako si spravím vlasy alebo tak Na prsia niesu žiadne recepty to je skor geneticke dané A aj keby nenarastli nič sa nestane, aj tak každa baba pomaly čo ich ma velke ich ukazuje až až
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
pretože si neposlúchala
všetky tvoje kamarátky už majú milión fotiek na ktorých ukazujú väčšinovú časť tých svojich a ty im závidíš? či ako?
@schizoofrenik skôr to bude dalšia,ktorá sa bude o 3-4 roky fotiť polonahá o zrkadlo
(ako napríklad ja )
"aspoň mám prsia väčšie než brucho"
to proste dobrý deň dovidenia
Takýto problém by som inak brala
počkaj si... všetky sme si počkali.
1kg hladkej muky
2 zltka
200 g kristaloveho cukru
1 maslo
1 lyzicka soli
cokolada na varenie
postup :
muku nasypeme do umelohnotnej nadoby , a zmiesame vsetky suroviny okrem cokolady na varenie ... bielka ktore zvisili rozmyxujeme a dostaneme nadychanu penu ktoru ocukrime .. cesto dame na pekac a vlozime do rury ktora bude zohriata na 250 C , na 20 minut ...
cesto nechame vychladit .. nasledne roztopime cokoladu . bielka rozotrieme na cesto a cokoladou polejeme bielka ...
TADAAAA
len nepresiahni dávku lebo ti narastú tykadla a nie kozy!