Ja viem, dosť blbá téma...ale mňa to naozaj zaujíma...prečo som dobrá len pre opitých chalanov???ja to naozaj nechápem...to som až taká hrozná, že za triezveho stavu nikoho nepriťahujem???alebo čo vlastne???jeden bol v nálade tak chel ja neviem čo....a zr
iba sproste baby si zacnu nieco s opitymi chalanmi...to iste plati aj opacne...poznam jednu babu ktora je dost skareda a sama vyhladava opitych chalanov a ponuka sa im...ale to nie je tvoj pripad, nie si skareda
chalani maju taku danost, ze ked su dost ze opiti, tak to rubu hlava nehlava...zalezi len na tom, ci ti to je jedno alebo naopak nie je...sak mozes ignorovat, nie?
ja si mylsím to že sa ťa "neopití" hambia proste chalani majú problém osloviť veľmi peknú babu keď sú vztriezvi ale keď si dajú niečo , hneď im stúpne odvaha...
@2 tak to môj prípad nie je, že by som vyhľadávala spoločnosť opitých a ponúkala sa im....ja to nepotrebujem ku šťastiu...len ma štve, že priťahujem iba takých....samozrejme dá sa odmietnuť ich....ale stále platí, že sa na mňa lepia a keď sú trizvi tak ich vôbec nezaujímam....
@4 to som si už aj ja všimla.... ale prečo potom nepriťahujem už toho prvého chalana????ono to je tak, že my spolu chodíme von a som s ním aj za triezveho stavu...a vlastne keď bol opitý tak sa odvážil aj na niečo viac...ale potom zasa za triezveho stavu som ho už nepriťahovala...ja sa veru v chalanoch vôbec nevyznám....
S tými opitými nerieš nič, lebo potom sa len budeš trápiť že si ťa nepamatajú (alebo sa tak tvária). Ale ak som správne pochopila, ty nepriťahuješ tých chlapov, čo ťa videli/boli s tebou ked boli opití...Teda ked sú triezi ich nepriťahuješ lenže je kopec iných chalanov kotrí ťa vidia iba za triezveho stavu a isto sa nejakým páčiš.
No to čo som písal v svojom predchádzajúcom komente ešte trošku rozpíšem, že napríklad mne sa za vztriezva páči veľa báb ale nemôžem násjť odvahu ich osloviť ani tak, ale keď sme niekde na akcii alebo tak že máme trošku toho vypité tak vtedy dokážem oslovovať aj úplné krásavice teda respektíve baby aj čo sa mi proste len páčia ale nechcel by som nič viacej s nimi... to môže byť to že keď vystriezvi už nič k tebe necíti.. tj vyšlo z toho, že proste ak ti raz opitý rozprával niečo o tom že sa mu páčiš alebo tak a za vztriezva to nepovie tak sa mu nepáčiš... ach som ja ale filozof mal by som prestať
tak skus vydrzat bez bozkavania, ked je niekto opity, alebo sa nezblizuj s opitimi ludmii , neboj raz pride aj dakto neopity, ktoremu sa budess lubit a pacit a bude mat o teba zaujem
chyba je v tom, ze chodis mozno aj do zlej spolocnosti kde sa pije (alkohol). Skus navstivit nobl podniky ak take mas sadnut si daco dobre si dat. a mozno si ta dakto vsimne. jasne, ze ked sa niekto zabava a ma vipite tak sa iba po vacsine ulety ... skus hladat niekde inde. Alebo lepsie povedana nech ta to ani netrapi. Takto aspon nepsravis daku chybu ktoru by si neskor lutovala.
s niektorymi nazomi suhlasim s inymi nie podla mna si pekne dievca a pacis sa urcite aj inym chalanom len nemaju odvahu k tebe prist a tak ked su opity nemaju zabrany a potom sa mozu vyhovorit na to ze si nic nepametaju a to je podla mna riadna blbost aj ked chodis na disco nemusia byt vsetci na mol ale ide o to ze vadsina ludi sa chodi na disco zabavat a nikto si tam nehlada nejaky dlhodoby vztach iste najdu sa aj vynimky ale tych je strasne malo
@15 veď ani ja si nehľadám na disko nejaký dlhodobý vzťah...a nečakala som od toho chalana nič....akurát ma nahnevalo keď povedal, že okrem toho ako sa volám a kam chodím na školu si nič iné nepamätá....
toto iste robia aj pripite baby....lepsia sa na diske na chalanou a ked vytriezveju nepamataju si takmer nic aspon to tvrdia ...to iste robia chalani...od disky fakt netreba ocakavat ze tam najdes niekoho na vztah...vynimky sa najst mozu ale tych je pomerne malo , vacsinou ide len o flirt , sex ...
@johnny89 vystihol tiez jednu z vlastnosti dost chalanou a to nesmelost v triezvom stave a hlavne pred peknymi babami
mne sa uz stalo vselico ...sme boli na diske a som s kamosom kecal sak ako inak nas nebavi nejak tancovat sme lenivy na to tak kecame a popijame a dosla k nam holka od vedlajsieho stolu co tam bola s frajerom a ani nevyzerala tak ozrata si prisadla zacala s nami flirtovat ...pit..a pak dosiel za nou frajer ze nech ide naspat a ona ze nejde ..no akoze dost divadlo a zacala na neho kydat ...ako co bola pravda ma nezaujimala ...ale no zaujimava to holka bola ...sme sa potom na tom s kamosom dobre zabavali ..
@18 tak keď sa na tom zabávate tak to je fasa potom...veď my s kamoškou sme sa tiež na tých chalanoch 15 ročných smiali potom....veď čo tí robili....ako no katastrofa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
S tými opitými nerieš nič, lebo potom sa len budeš trápiť že si ťa nepamatajú (alebo sa tak tvária). Ale ak som správne pochopila, ty nepriťahuješ tých chlapov, čo ťa videli/boli s tebou ked boli opití...Teda ked sú triezi ich nepriťahuješ lenže je kopec iných chalanov kotrí ťa vidia iba za triezveho stavu a isto sa nejakým páčiš.
hlavne rozmnožovací pud (človek sa mení na zviera)
preto sa na teba lepia v opitosti
toto iste robia aj pripite baby....lepsia sa na diske na chalanou a ked vytriezveju nepamataju si takmer nic aspon to tvrdia ...to iste robia chalani...od disky fakt netreba ocakavat ze tam najdes niekoho na vztah...vynimky sa najst mozu ale tych je pomerne malo , vacsinou ide len o flirt , sex ...
@johnny89 vystihol tiez jednu z vlastnosti dost chalanou a to nesmelost v triezvom stave a hlavne pred peknymi babami
mne sa uz stalo vselico ...sme boli na diske a som s kamosom kecal sak ako inak nas nebavi nejak tancovat sme lenivy na to tak kecame a popijame a dosla k nam holka od vedlajsieho stolu co tam bola s frajerom a ani nevyzerala tak ozrata si prisadla zacala s nami flirtovat ...pit..a pak dosiel za nou frajer ze nech ide naspat a ona ze nejde ..no akoze dost divadlo a zacala na neho kydat ...ako co bola pravda ma nezaujimala ...ale no zaujimava to holka bola ...sme sa potom na tom s kamosom dobre zabavali ..