Prečo sa mi nechcú stiahnuť aplikácie z marketu (obchod play)?
Mám tu taký menší problém už dlhší čas nemožem nič stiahnuť z marketu proste keď to dám sťahovať nabehne tam len tá prvá zelená pretrhovaná čiara,ktorá jazdí stále dokola a to je všetko.Ale na iných wifi dostupných miestach to ide stiahnuť bez problémov i
to isté.. niekomu pomôže vymazať aktualizácie z google play v mobile, ale keď trošku použiješ google, a vyhľadáš si tam problém s marketom(google play) nájdeš aj nejaký návod kde si prepíšeš nejaké veci v prehliadači (nestíham tak sa mi to nechce hľadať ale potrebuješ na to heslo ako keď nastavuješ router, tuším že je to v tom článku nižšie)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
to isté.. niekomu pomôže vymazať aktualizácie z google play v mobile, ale keď trošku použiješ google, a vyhľadáš si tam problém s marketom(google play) nájdeš aj nejaký návod kde si prepíšeš nejaké veci v prehliadači (nestíham tak sa mi to nechce hľadať ale potrebuješ na to heslo ako keď nastavuješ router, tuším že je to v tom článku nižšie)
tu je niečo » www.mojandroid.sk/google-play-sto...
alebo hľadaj podobne..