pretože to je diera, kde sa dá jedine piť, fetovať a nadávať na život. na to, že to je stredne veľké mesto to je fkt veľmi zúfalé. žiadne divadlo, žiadna kultúra. jediné, čo mám na tom meste fakt rada, je zeleň a príroda naokolo.
Nechcela som vypadnut, ale chcela som ist na univerzitu v inom meste, lebo to, co som chcela, sa v KE nedalo studovat
Sekundarne: viac mi vyhovuje byvanie prec od rodicov, infrastruktura v BA (obciansky vybavenost, husta siet MHD - potrebujem ako nesofer), pracovne prilezitosti a platove pomery.. v Kosiciach by som tolko, co tu, zarobila mozno ako junior programator
chcela som byť ďaleko od rodiny. a chcela som ísť do väčšieho mesta proste, Bratislava je malá riť s napiču infraštruktúrou a nič tam nefunguje, dosť trpím, keď tam prídem na víkend
Pretoze to tam neznasam.... Ludi, ktori za vrchol svojho zivota povazuju jarmok a farske oznamy, ludi, co maju tak zly zivot, ze sa musia montovat ostatnym (casto bez realneho obrazu), pocuvat dookola tie iste reci o tom, kto je ako chory, kto s kym spal, kto zomrel, a absencia akychkolvek kulturnych a inych moznosti....
Mna to vzdy tahalo nebyt doma a nevydrzim prilis dlho na jednom mieste Keby nebola pandemia, tak uz asi znovu planujem stahovanie do nejakej novej krajiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Sekundarne: viac mi vyhovuje byvanie prec od rodicov, infrastruktura v BA (obciansky vybavenost, husta siet MHD - potrebujem ako nesofer), pracovne prilezitosti a platove pomery.. v Kosiciach by som tolko, co tu, zarobila mozno ako junior programator