Je medzi namy vela ludi.. ktorý..sa boji dat na jevo to že jsu nakloneny..na stejne pohlavie..prčo by sme sa mely bat nazoru ..?...ludi ktory take veci nechapu..?!!..a byt uzatvoreny ..a trapit sa..jen kvuli ludom ?....žijeme jen jednou v tom to živote..a je to náš život...a jen na nás zaleži čemu sme nakloneny,, pokat vás človek (rodina,kamarati )maju radi tak vás pochopy,a budu vás akceptovat..taky aký ste..a nebudu vás sudit.
Ja sa vôbec netajím tým, že som bisexuálna a mala som aj pár priateliek... Niektorí ľudia však nie sú celkom pripravení na fakt, že ich dieťa je gay alebo lesbička... Aj keď už dávno v histórii bolo viac homosexuálov, ako už len z umenia da Vinci, Caravaggio, Michelangelo atď.
Ja osobne som hetero, ale nemám s Bi ani s homosexualmi problem, su to ludia ako každy iný. A podporujem ludí, ktorí su takí. mne to príde normalne. ale su aj kreteni čo to nechapu. myslia si že je to choroba alebo čo. niektorí si myslia že je to nákazlivé. takích ludí nemám rada
Za sedemnásť rokov svojho krátkeho a trápneho života som nemala potrebu niekomu niečo ozrejmovať. V poslednom čase nadšene predstavujem svoju priateľku komu sa len dá, striktne vynímajúc svojich rodinných príslušníkov, no ešte vždy nemám potrebu niekomu niečo ozrejmovať.
(Uznávam, že sčasti preto, lebo bisexualita nad rámec toho, že sa v opitosti vyspím s kamoškou, lebo šak čo; je pre mnohých ešte nepochopiteľnejšia než homosexualita.)
Tomu, kto má oči (poprípade uši, tamtamy ftw -,- ), aj tak doklapne; akurát mám značný záujem na tom, aby táto informácia obišla ľudí, ktorí ma aj tak nemôžu ani cítiť, a veľmi by sa potešili novému dôvodu obtierať si o mňa hubu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@outsider not a bad idea
-----------------
Za sedemnásť rokov svojho krátkeho a trápneho života som nemala potrebu niekomu niečo ozrejmovať. V poslednom čase nadšene predstavujem svoju priateľku komu sa len dá, striktne vynímajúc svojich rodinných príslušníkov, no ešte vždy nemám potrebu niekomu niečo ozrejmovať.
(Uznávam, že sčasti preto, lebo bisexualita nad rámec toho, že sa v opitosti vyspím s kamoškou, lebo šak čo; je pre mnohých ešte nepochopiteľnejšia než homosexualita.)
Tomu, kto má oči (poprípade uši, tamtamy ftw -,- ), aj tak doklapne; akurát mám značný záujem na tom, aby táto informácia obišla ľudí, ktorí ma aj tak nemôžu ani cítiť, a veľmi by sa potešili novému dôvodu obtierať si o mňa hubu.