Zdravím, mám problém. Ide o to, že aký som keď som s holkou von. Som v pohode a vkuse sa smejeme a ona je šťastná keď je so mnou, ale niekedy ideme von, pričom ja mam super náladu a zrazu len tak počas toho ako sa bavíme začnem byť vážny a ako keby som za
možno celý čas improvizuješ, alebo nie si sám sebou. To sa i mne stáva. Alebo to môže byť kopa iných vecí, mne tiež niekedy začne všetko vadiť. Liek: ukľudni sa. A rob s tou holkou aj nejaké veci z ktorých nemusíš ťažiť srandu ale príde sama. Možno fakt improvizuješ a ani o tom nemusíš práve vtom momente vedieť. Ak to tak nie je, tak tento názor ignoruj
ježiš, ty keby si bol ženou tak yb ťa jeblo....a ešte keby máš nahodou menštruáciu....ja som si všimla že počas nej sa len ja za to nenávidím, ostatný to nejak nevnímajú
Asi viem čo myslíš. Aj mňa také chvíle prepadávajú, ale len s kamarátmi lebo s babami von nechodím. Ale myslím si že je to znakom toho že ti na nej záleží.
Tak jej oznám,nech si zvykne,pretože ľuďom sa stáva bežne,že sa im menia nálady. Ja napríklad,som hrozne náladový človek, ale všetci v mojom okolí to už vedia a netrepú si kvôli tomu hlavu o stôl.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale ak ta to potesi aj mne niekedy