noo tak za prve svoj nazor mozes vyjadrit aj bez trapnych nadavok. A za druhe treba si najskor uvedomit kto ma vlastne uraza. TO uz je jej chyba ci sa nechala nejakym kretenom vytocit alebo nie.
No to az taka pravda nie je admin ta vidi a je len na nom ci ta vyhodi alebo nie...
OK ale k teme toto co si napisala sama musis uznat ze sa to da napisat aj opacne takze skus nadtmy porozmyslat a ako malo kto vidi aj vinimky ja ich dokazem vnimat skus aj ty pretoze tie su na 100% tu.
Co ti jebe zas jedna z tych jebnutych 14 rocnych piciek internetu co si mysli ze toho zazila najwiac na swete. Kurwa deti kedy si uz "poupratujete" w tych wasich jebnutych bednach?
Mno thak widim ze niektori tu maju welmi primitiwne nazory na mna ...thak wam opakowane odkazujem ked sa wam nieco nepaci thak sa absolutne nemusite wyjadrowat!!!!!! dufam ze ste poxopili!!!!
Tvoje vyjadrovanie o niecom svedci... Hned som vedel ze tuto diskusiu zalozila 15rocna cajka co nema este 2 a 2 pokope. A k otazke: lebo tie co si to nechaju su drbnute a zjavne patris k nim aj ty...
Izdo ty si newidis na monitor? Staci si len kuknut nazow tejto diskusie a kazdi pochopi kto je tu zmagoreni. Ja nemam nic proti grupacu, ale co je wela to je wela..
Izdo newjem ako je to u teenegerskych for o laske a sexe, ale ostatne fora (hacking, IT security atd) upadli prawe koli takymto co pisali totalne off topic blbosti ktore boli pred tym postnute milion patsto krat. Newjem ako ty ale ja som si uz dawno wsimol ze to tu ide cele do sraciek a urcite to nie je wdaka nam "zakomplexowanym" ako si nas ty nazwal..
tych zakomplexovanych si nemusis hned brat osobne ..
fora na BIRDZ nie su specifikovane fora (warez, IT a pod...), su to jednoduche fora urcene na jednoduchu diskusiu...nemame tu mnozstvo moderatorov, adminov a pod...
a po dalsie treba sa uvedomit, pre koho je tento server urceny...
treba sa zmierit s tym, ze okrem starych fotrov ako sme my sem chodia aj decka typu zakladna skola a pod, a tie proste riesia taketo veci...
podla mna sa novym birdzom tento kvazi problem aj tak nevyriesi...
pretoze ak budu planovani moderatori fakt premazavat fora, dockaju sa maximalne tak buriacich sa reakcii, preco im mazu fora, co bude mat za nasledok upadok navstevnosti...
Idzo ked si pozries nazov celej temy do ktorej bola diskusia pridana tak je tam napisane filozofovanie. Takze tento druh diskusie co sem slecna dala tu vobec nema byt a hodil by sa skor do temy Čo ma nasralo alebo do temy o Chalanoch. To je prva vec. A druha vec. Z nazvu diskusie vypliva ze autorka asi nema zakladne vychovanie alebo si nieco dokazuje tym ze nadava. Keby som opomenul vulgarizmy ktore boli pouzite a zameral sa na obsah tak by sa k tomu dalo vyjadrit co som aj spravil v druhom bode mojho prveho prispevku. Takze mi teraz vysvetli prosim preco o mne hovoris ako o zakomplexovanom ked len obhajujem zakladne pravidla slusneho spravania? Chces mi povedat ze takto sa aj ty vyjadrujes napriklad pred svojimi rodicmi?
Izdo: tak treba to riesit vymazanim napomenutim a nech autor diskusiu zaradi tam kam ma a nech aspon nadpis je normalny. Inak nie je to zrovna dobra vizitka ked niekto prvy krat navstivi birdz a vpravo vo forach zbada nadpis napr. tejto diskusie. 18+ sa otoci a vyjebe na to ked mu je uz od pohladu jasne ze su tu asi sami sopliaci... Takze je aj v tomasovom zaujme aby tu nebol taky dooci bijuci bordel..
Majlos a ostatni: načo sa rozčuľovať, myslím si, že je to zbytočné, nech budú akékoľvek pravidlá, či admini, vždy sa nájdu indivíduá, ktoré si potrebujú vybúriť svoje hormóny, zvlášť medzi 14, 15 atď ročnými. Je zbytočné hľadať alebo chcieť, aby diskusie takýchto nadržaných nástiek...mali duchaplný zmysel, nemajú, ani mať nebudú. Veď, kde by ho aj zobrali, keď majú v hlave len hormóny. Veľa, veľa hormónov, ktoré ich ovládajú, a nedovolia im používať rozum...Títo malí chrapúnici (hormóny) im proste spôsobujú v hlave totálny chaos, rozhádžu všetko, potom nemyslia na nič iné, len na blbosti ako sú povrchný sex, slepá zamilovanosť, naivná láska, žiarlivosť, rivalita kvôli chalanovi čo babe a pod...Mali by sme im to prepáčiť...Hádam ich to raz prejde. A keď nie, ich problém...
. Lillah : pocuj ja som nepowedala ze nemate reoagowat sak ja prijmem aj kriticke reakcie ale aspon nex ti ktorym sa nieco nepaci reaguju normalne kriticky a ne thak jakeby som bola obycajna ...
kua ked neni tema normalna tak aspon pismo by mohlo! ..aj s tymi vasimi pismenkami... ajk to mame MY vedet??? Ked ta neco sere rob hocico len nezakladaj taketo diskusie.. MY s tym nic neurobime..potom sa nestazuj co ti nadavaju
wiete som najrealnešia soplava krava a xapes,wies / lebo ked takto dopici pisem tak som inak husta/ a nikto na mna nema lebo ste sraci a xrapuni a ja som len ta dobra a pekna a kokoti chodte dopici lebo ste odveci a trapni xapes?
a co cakas, ze teraz ta tu polutujeme ake si chudatko a aki si tu chlapi zli alebo ich pojdeme za teba zbit?
co chces zalozit tym ze zalozis hlupu diskusiu? takych je tu milion, radsej sdvihni zo stolicky svoj zadocek a bud to povedz konkretnej osobe priamo do oci alebo sa lutuj sama...ludia tu na to niesu a pochybujem ze tu niekto bude s tebou sucitit
Takze poprve, ak zalozis jebnutu diskusiu cakaj jebnute odpovede. Na ziadnu diskusiu ktoru zalozis nesmies cakat len pozitivne nazory. Pytas sa uzivatelov internetu, tj vulgarita tu je, bola a bude. Dalej ak zolozis duchaplnu diskusiu s pointov na ktoru sa da debatovat tak vulgarizmy neuvidis. Ja som tu par diskusii normalnych nepocitam tie zartovne zalozil a problemi s blbimi nazormy som nemal.
Keby sa premazalo toto forum bolo by to tu hned o niecom inom, stacilo by vymazat pubertalne diskusie zalozene pubertalnymi zenami tipu ako ho mam zbalit, ako mu dat najavo ze sa mu pacim, chlapi su jebnuty atd atd.
To ze poukazujem na nevyvinute osoby zenskeho pohlavia ma svoje opodstatnenie. Skuste si otvorit forum o chalanoch a o zenach. Pozrite si kde je prave viac jebnutych diskusii. jednoznacne vam vyjde ze je to v sekcii o muzoch a ze drviva vecsina zakladatelov je zenskeho pohlavia v relativne mladom veku.
Preto sa tu objavuju vulgarizmy, ktore maju viacmenej za ciel znicit a ponizit blbe diskusie a jej zakladatalov. Nehovorim ze deti nemaju diskutovat, ale nech ich nezakladaju xyz. Pozrite sa napriklad diskusia na temu ako mam zabudnut od 14 rocnej pipky tu uz bola zalozena desiatky krat. Nic by som nepovedal ak by to bula raz ci dva razy, ale ich je tu nekonecne mnozstvo. A stale stupaju poctom novo zaregistrovanych uzivatelov v puberte. Toto je problem celeho tohoto fora, admin tu nefunguje a nepremazava temy ktore uz existuju.
Deti ked chcu nech diskutuju, ale v jednej teme.
Osobne si sem pridem vyjadrit nazor, a lez sa doklikam k nejakej diskusii ktora ma nejaku pointu a je o nicom, stravim tu vela casu.
Zlym prikladom je aj WIKI 15, pred nedavnom sa zaregistrovala, k dnesnemu dnu bola 8 krat prihlasena a hned sa jej dary znehodnocovat toto forum. Za ten kratky cas zalozilu min 2 ci viac jebnutych diskusie ktore tu uz boli asi sto krat a su stale o tom istom.
Potom mne uz zacina byt zle s toho ked taku diskusiu zbadam, jedine co ma vzdy potesi ze pride nejaky majlos, tommyhot, 1ka a ludia im podobny, obuju sa do diskusie, a zhodia ju. Keby tu neboli tak si dovolim povedat ze uz sem asi ani nechodim.
Ja nehovorim ze mam napriklad z majlosom ci tommyhotom rovnake nazory, v normalnych veciach mam velmi rozlicne nazory a dost ostro sa snazime o tej svojej pravde presvedcit jeden druheho. Ale ma to pointu. Je to o niecom a nie su to diskusie o nicom. Tj asi tolko.
Kazdy chvilu cakam len jak sa zaregistuje dalsia tipu wiki 15 , prihlasi sa 3 krat a zalozi 5 drbnutych diskusii ktore tu uz boli. TJ asi tolko.
A etse nieco, nie vsetky 15 rocne holky su bez rozumu a plieska s nimi puberta, napriklad KLEO (jedna holka ) tu bola nedavno zaregistrovana a ma nazory hodne dospelej zeny.
It: ako nic v zlom ale trocha to vyzera tak ze preto ma nazory hodne dospelej zeny , teda podla teba lebo ti skladala komplimenty a suhlasila s tebou dalsi dokaz ze ludia maju radi len osoby ktore suhlasia s ich nazormi ostatni su trapne nevyzrete deti..(tymto som nechcela narazat na to ze nema normal nazory , islo o ita)
Nemozem si pomoct ale vzdy jak precitam nazov tejto diskusie tak sa musim rozrehotat. Jak keby to pisal sfetovany dislektik, tolko novych tvarov slova jebat som uz dlho nevidel
To ksiksa, nejde o to ze komplimenty su adresiovane mne, napriklad som sa dociital ze v 14 sa prvy krat zalubila, ma 15 a s tym chalanom je stale. Nema problemi tipu henten ma ojebal, alebo ja som ho nechala preto ze ten je krajsi, uz a mi nepaci, jak ho mam zblait a nezalozial ziadnui jebnutu diskusiu.
Priznam sa ze som ju spomenul preto, lebo so mnou suhlasila. Ale to znamena len tolko, ze som si ju zapametal, nie ze by som jej vlastnosti prifarboval.
Napriklad na teba este tiez nic nemam, vyjadrila si k tejto teme normalny nazor. Podla mna je chybny, a kedze si mi ho podala na normalnej urovni viem ty aj ja normalnou urovnou odpovedat.
Ak vsak by si zacala pisat ze som trapko a debil, a ze to bolo preto a preto a tak, potom by som uz reagoval inak .
Tak ako povedal tommy hot zbehni sa poret do aurela
Ale ja junemienim ociernovat ani nic podobne nepoznam ju .. ale ide o pointu proste mi to tak pripadalo ak to tak nieje fajn.
Zas si nemysli ze tym som chcela poukazat na seba , len som si to zobrala vserobecne ze ludia zboznuju len osoby s rovnakymi nazormi a tí co si otvoria usta a vydaju iny slusne povedany nazor .. su neviem co vsetko.A myslim ze sme pisali dost dlho v jednej diskusii takze vies ze ja sa recami "trapko kkt debil" nevyjadrujem (iba ak mam uz vazne velke nervi) taakze v podstate by si mal reagovat na kazdy moj prispevok kludne len tolko som cela ..hoc som zas odbocila
Ksiksa: "len som si to zobrala vserobecne ze ludia zboznuju len osoby s rovnakymi nazormi a tí co si otvoria usta a vydaju iny slusne povedany nazor .. su neviem co vsetko" - nie je prawda napr ja a It mame niekedy dost odlisne nazory, ale wobec si nenadawame a wychadzame tu spolu dost dobre..
kamo vy ste vsetci prijebany chalani nadavaju na holky a holky zas na chalanov lenze kebyze nema jena strana druhu tak neviem co robite tak sa uz kusok uvedomte a vstupte do svedomia vsak si len prezitajte co uz pisete ked chcela zalozit taketo sorry ale primitivne forum fajn nech ho zalozi a mas vyjadrit svoj naor a nie ju dojebat ze je to jedna s tich 14 rocnych internetovych piciek a podobne takze sa kus kludnite hej
vsimni si, kolko ludi tu mrha energiou, a kvoli comu? Neviem, ale nezda sa mi, ze by sa tu naslo viac ako 5 nazorov, kde ju neurazaju, ale normalne vyjadruju svoj nazor. Stale dokola to iste. Ano, je skutocne jednoduche vyhladat si temu, najst si odpovede, ked je to tu plne nadavok a zbytocneho balastu.
Wiki15- ja poznam chalanov, co su super, dokonca su mojimi vzormi (jeden aj v mojom veku , ale su aj taki, ktori robia to, co si napisala. Ale take su aj baby. Ak je chalan kreten, musis si nanho dat pozor, never hned kazdemu (ja som v niektorych veciach hrozna naivka, viem, o com hovorim). Vyzaduj si uprimnost od druhych ludia bud uprimna, nech mas aspon predstavu, s kym sa pustas do reci, pripadne do vztahu. Teda ja to sice niekedy zabijam, lebo tvarou v tvar nie som az taky diplomat, takze to neprehanaj (raz som chcela kamoske zlozit kompliment a hovorim "Jeeej, Zuzi, ty si si umyla vlasyyy"
A mladsi chalani, nuz s nimi skratka zmietaju hormony, to je normalne, co sa mna chalani naurazali (bohuzial vtedy som to brala vazne, pricom v skutocnosti islo o nieco uplne ine slight_smile:, ale potom, ked ich to prejde, tak sa dost unormalnia (teda samozrejme nie vsetci, niektori ostanu pripeceni navzdy).
no tak urcite nie vsetci sa takto spravaju... vetsinou su to este chalani v puberte co sa takto spravaju....a le niekedy sa im ani necudujem... lebo niektore baby a je ich dost tiez nevedia co zo sebou ..... inak co vsetci mate furt zo slovom jebat a inymi jeho odvodeninami.... vsak slovencina je tak pestry jazyk,..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
OK ale k teme toto co si napisala sama musis uznat ze sa to da napisat aj opacne takze skus nadtmy porozmyslat a ako malo kto vidi aj vinimky ja ich dokazem vnimat skus aj ty pretoze tie su na 100% tu.
Wiki_15: jj na primitiwnych len primitiwne nazory
vy ste tu uz definitivne zmagoreni adminmi, nejakymi kvazi pravidlami a veciam tomu podobnym..
hrate sa tu na nieco, co nie ste...
preberte sa a nechajte ludi, co sa tu zgrupuju zit a slobodne sa vyjadrovat...
ide mi o to, ze tie diskusie su tu od toho, aby si ludia diskutovali o com chcu...
nie o tom, aby do kazdej zalozenej diskusie pisal nejaky zakomplexovany jedinec o tom, ze takych diskusii je tu 1500 alebo ze je to kokotska tema...
fora na BIRDZ nie su specifikovane fora (warez, IT a pod...), su to jednoduche fora urcene na jednoduchu diskusiu...nemame tu mnozstvo moderatorov, adminov a pod...
a po dalsie treba sa uvedomit, pre koho je tento server urceny...
treba sa zmierit s tym, ze okrem starych fotrov ako sme my sem chodia aj decka typu zakladna skola a pod, a tie proste riesia taketo veci...
podla mna sa novym birdzom tento kvazi problem aj tak nevyriesi...
pretoze ak budu planovani moderatori fakt premazavat fora, dockaju sa maximalne tak buriacich sa reakcii, preco im mazu fora, co bude mat za nasledok upadok navstevnosti...
a to Tomas predpokladam nechce
ano vyjadrujem sa vulgarne, a aj pred svojimi rodicmi...
a popritom si myslim, ze som clovek, ktory je slusny, pozna etiketu, vie co si kedy a kde moze dovolit...
otierat sa o vulgarizmy, a zle zaradenie do temy je nezmysel..
a este vacsi nezmysel je otierat sa o obhajovanie zakladnych pravidiel slusneho spravania na forach pre 14-rocne decka...
vyplyva to z veku autorky...
no urcite sam uznas, ze riesenie nie je stale hucat, ze su tu dementne a stale sa opakujuce temy...
ale je to tak, ci nie???
NACO ZAKLADAS HLUPU DISKUSIU KED NEZNESIES ANI TROCHU KRITIKY NA TVOJU OSOBU?????
KED NEMAME REAGOVAT (myslim tym osoby, ktorym sa "nieco" nepaci).... PRECO SA TEDA PYTAS NA NAZORY????
A vlastne vsetky moje otazky maju podobny charakter....
PRECO HLUPANE AKO TY ZAKLADAJU DISKUSIE BEZ POINTY A ESTE SA STAZUJU KED IM NIEKTO ROVNO POVIE, ZE SU TRAPNE?????
"Ja som velka cavena, ja mozem vsetko, vylizte mi rit.."
Skoda, ze mame zakony, na takych ako ty by som lamal (ohybal) kovove trubky jedna radost..a este by som si pri tom honil.
tak sa nezamyslaj nad tym preco to robia oni ale preco si to ty nechas...
co chces zalozit tym ze zalozis hlupu diskusiu? takych je tu milion, radsej sdvihni zo stolicky svoj zadocek a bud to povedz konkretnej osobe priamo do oci alebo sa lutuj sama...ludia tu na to niesu a pochybujem ze tu niekto bude s tebou sucitit
Takze poprve, ak zalozis jebnutu diskusiu cakaj jebnute odpovede. Na ziadnu diskusiu ktoru zalozis nesmies cakat len pozitivne nazory. Pytas sa uzivatelov internetu, tj vulgarita tu je, bola a bude. Dalej ak zolozis duchaplnu diskusiu s pointov na ktoru sa da debatovat tak vulgarizmy neuvidis. Ja som tu par diskusii normalnych nepocitam tie zartovne zalozil a problemi s blbimi nazormy som nemal.
Keby sa premazalo toto forum bolo by to tu hned o niecom inom, stacilo by vymazat pubertalne diskusie zalozene pubertalnymi zenami tipu ako ho mam zbalit, ako mu dat najavo ze sa mu pacim, chlapi su jebnuty atd atd.
To ze poukazujem na nevyvinute osoby zenskeho pohlavia ma svoje opodstatnenie. Skuste si otvorit forum o chalanoch a o zenach. Pozrite si kde je prave viac jebnutych diskusii. jednoznacne vam vyjde ze je to v sekcii o muzoch a ze drviva vecsina zakladatelov je zenskeho pohlavia v relativne mladom veku.
Preto sa tu objavuju vulgarizmy, ktore maju viacmenej za ciel znicit a ponizit blbe diskusie a jej zakladatalov. Nehovorim ze deti nemaju diskutovat, ale nech ich nezakladaju xyz. Pozrite sa napriklad diskusia na temu ako mam zabudnut od 14 rocnej pipky tu uz bola zalozena desiatky krat. Nic by som nepovedal ak by to bula raz ci dva razy, ale ich je tu nekonecne mnozstvo. A stale stupaju poctom novo zaregistrovanych uzivatelov v puberte. Toto je problem celeho tohoto fora, admin tu nefunguje a nepremazava temy ktore uz existuju.
Deti ked chcu nech diskutuju, ale v jednej teme.
Osobne si sem pridem vyjadrit nazor, a lez sa doklikam k nejakej diskusii ktora ma nejaku pointu a je o nicom, stravim tu vela casu.
Potom mne uz zacina byt zle s toho ked taku diskusiu zbadam, jedine co ma vzdy potesi ze pride nejaky majlos, tommyhot, 1ka a ludia im podobny, obuju sa do diskusie, a zhodia ju. Keby tu neboli tak si dovolim povedat ze uz sem asi ani nechodim.
Ja nehovorim ze mam napriklad z majlosom ci tommyhotom rovnake nazory, v normalnych veciach mam velmi rozlicne nazory a dost ostro sa snazime o tej svojej pravde presvedcit jeden druheho. Ale ma to pointu. Je to o niecom a nie su to diskusie o nicom. Tj asi tolko.
Kazdy chvilu cakam len jak sa zaregistuje dalsia tipu wiki 15 , prihlasi sa 3 krat a zalozi 5 drbnutych diskusii ktore tu uz boli. TJ asi tolko.
Priznam sa ze som ju spomenul preto, lebo so mnou suhlasila. Ale to znamena len tolko, ze som si ju zapametal, nie ze by som jej vlastnosti prifarboval.
Napriklad na teba este tiez nic nemam, vyjadrila si k tejto teme normalny nazor. Podla mna je chybny, a kedze si mi ho podala na normalnej urovni viem ty aj ja normalnou urovnou odpovedat.
Ak vsak by si zacala pisat ze som trapko a debil, a ze to bolo preto a preto a tak, potom by som uz reagoval inak .
Sice som kleo spomenul ako prvu a jedinu ale skus mi u nej najst nejaky primitivny nazor hm ?
Tak ako povedal tommy hot zbehni sa poret do aurela
Ale ja junemienim ociernovat ani nic podobne nepoznam ju .. ale ide o pointu proste mi to tak pripadalo ak to tak nieje fajn.
Zas si nemysli ze tym som chcela poukazat na seba , len som si to zobrala vserobecne ze ludia zboznuju len osoby s rovnakymi nazormi a tí co si otvoria usta a vydaju iny slusne povedany nazor .. su neviem co vsetko.A myslim ze sme pisali dost dlho v jednej diskusii takze vies ze ja sa recami "trapko kkt debil" nevyjadrujem (iba ak mam uz vazne velke nervi) taakze v podstate by si mal reagovat na kazdy moj prispevok kludne len tolko som cela ..hoc som zas odbocila
To iste robia aj holky chlapcom
vsimni si, kolko ludi tu mrha energiou, a kvoli comu? Neviem, ale nezda sa mi, ze by sa tu naslo viac ako 5 nazorov, kde ju neurazaju, ale normalne vyjadruju svoj nazor. Stale dokola to iste. Ano, je skutocne jednoduche vyhladat si temu, najst si odpovede, ked je to tu plne nadavok a zbytocneho balastu.
Wiki15- ja poznam chalanov, co su super, dokonca su mojimi vzormi (jeden aj v mojom veku , ale su aj taki, ktori robia to, co si napisala. Ale take su aj baby. Ak je chalan kreten, musis si nanho dat pozor, never hned kazdemu (ja som v niektorych veciach hrozna naivka, viem, o com hovorim). Vyzaduj si uprimnost od druhych ludia bud uprimna, nech mas aspon predstavu, s kym sa pustas do reci, pripadne do vztahu. Teda ja to sice niekedy zabijam, lebo tvarou v tvar nie som az taky diplomat, takze to neprehanaj (raz som chcela kamoske zlozit kompliment a hovorim "Jeeej, Zuzi, ty si si umyla vlasyyy"
A mladsi chalani, nuz s nimi skratka zmietaju hormony, to je normalne, co sa mna chalani naurazali (bohuzial vtedy som to brala vazne, pricom v skutocnosti islo o nieco uplne ine slight_smile:, ale potom, ked ich to prejde, tak sa dost unormalnia (teda samozrejme nie vsetci, niektori ostanu pripeceni navzdy).
heh suhlas ale zbytocne pises to su trotli oni to nepochopia.... pretoze sa pokladaju podaktori za inteligentnych.... ja hovorim neries
Laoshi
uz je to trapne ze s tebou pokazde suhlasim ani ma to popravde nebavi ale mas pravdu ... nix co dodat