Prepáčte ak som niekoho urazila ale píšem z vlastnej skúsenosti....(zasa to nemusí platiť na každého) Zaujímalo by ma prečo niektorí chalani ked napr. prestanú babu ľúbiť alebo ju sktrátka nechcú, prečo jej to rovno normálne do očí nepovedia??Namiesto tot
Ono to fakt ubližuje ešte viac ako keby sa dala hneď definitívna bodka. Aspoň nebudeme v sebe živiť márne nádeje...ale je to ťažké len tak zahodiť vzťah (teda záleží aj od dĺžky jeho trvania a intenzity).
Nerada, ale musím súhlasiť v niečom aj s chlapom...my tiež nekonáme hneď, ako zistíme, že s tým človekom nás nečaká budúcnosť, o akej snívame...chceme skúšať niečo napraviť...oni to robia iným štýlom...ale ver mi, niektorých to fakt trápi...možno ešte viac, lebo vie, že tým ubližuje niekomu, koho v hĺbke duše ešte trochu miluje...
Tým pravdaže neospravedlňujem bezcitných grázlov...
jj...poznam takych nekerych kktov namyslenych a nenavidim ich..ale zas nesu seci taki...toiste plati aj pre baby...niektore su v pohode a ine zas namyslene pipky kere si o sebe myslia a su trapne
Problem je v tom. ze si takich vsimas a este sis nimi zacinas. Takze si skus povedat jednu otazku. Prčeco som sa dala do kopy s dakam demetosom? ... Podla mna ide o to, kto ako je vyspeli. Bud je niekto fyzicky a aj psychicky na tom velmi dobre alebo mu tam neico chyba. takze .... a je hlupost na tom to, ze Vam necheme ublizit. Clvoek viac ublizuje s tym, ze klame. Alebo som na omyle?
tak tot som si tieeez zazila ale asi to tak maproste byt..moja su aj horise veci v zivote...ber to tak ze "kto ta nechce ten si ta nezasluzi " teraz mam niekoho kto ma ma naozaj rad ...takze neboj pride ten pravy
Och bože... Nechápem... Nadpis, ktorý si použila, ma priam urazil. Nie, že by som bola chalan, ale ty si baba a ak sa takto vyjadrujú baby o chalanoch... čo ja viem... Nie sú všetci takí... Vieš, lezú mi takéto ultra feministické vyhlásenia na nervy. Ty a ani ja nie sme o nič lepšie ako chalani, veľakrát sme ešte horšie. A uvidíš, že o chvíľu ti zas budú dobrí...
chalani niesu taki citlivi a aj my ich musime chapat ... ale toto ani ja nechapem ze to niekedy chalani robia.. nastatsie ja s tym este skusenosti nemam , len asi by ma to bolelo . ano ..
len zasnem nad tym ze toto dieta napisalo ten nadpis gramaticky spravne.. ..inak nekomentujem.. ..nepotrebujem sa tu zosmiesnovat viac jak je smiestna tato miesnost..len to som chcel.. ..pekny den
Preto ze nikto nieje dokonalý, tak ze to mozme tvrdiť aj z jednej aj z druhej strany. Keby bola zenská strana dokonalá, mozeš tento nazor zdielať, inak je to nezmysel a zbytočné argumentovanie a diskutovanie o ničom
No tak co za nami lozis? Daj pokoj a nebudes mat nervy.... Aj tak vzdy dolezies za nejakym chlapom
Podla mna su zeny devky co daju kazdemu
Hura hura ale som im dal co?
A teraz k veci:
Suhlasim s Desiree a potom este s par ludmi. Riesis jebnute picoviny + zamyslela si sa nad tym, preco ti to vsetci spravili? Pretoze presne taky "typ" chalanov sa ti paci a vzdy si vyberas takych Potom sa necuduj
heh takych chalanou skoro ani nepoznam, to skor vy ste tie ktore to neviete povedat na rovinu len trepete sracky typu : si super chalan ale nechcem ti ublizit , si moc dobry nehodime sa k sebe....zeny vy neviete same co chcete a ako vidim autorka prispevku takisto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
jaj
trafila klinec po hlavicke
Nerada, ale musím súhlasiť v niečom aj s chlapom...my tiež nekonáme hneď, ako zistíme, že s tým človekom nás nečaká budúcnosť, o akej snívame...chceme skúšať niečo napraviť...oni to robia iným štýlom...ale ver mi, niektorých to fakt trápi...možno ešte viac, lebo vie, že tým ubližuje niekomu, koho v hĺbke duše ešte trochu miluje...
Tým pravdaže neospravedlňujem bezcitných grázlov...
Takze baby su slabe a ubohe, nie?
Podla mna su zeny devky co daju kazdemu
Hura hura ale som im dal co?
A teraz k veci:
Suhlasim s Desiree a potom este s par ludmi. Riesis jebnute picoviny + zamyslela si sa nad tym, preco ti to vsetci spravili? Pretoze presne taky "typ" chalanov sa ti paci a vzdy si vyberas takych Potom sa necuduj