Pretože je to pre nich lepšie - ak by našli niekoho kto by bol dokonalejší tak by ich zatienil, na druhej strane niekto menej dokonalý by im kazil ich dokonalosť. Všeobecne povedané byť single je lepšie (podľa mňa) ...
dokonalosť po prvé neexistuje a podruhé, ak by existovala (dajme tomu), tak kde je dokonalosť, tam nie je vývoj, žena by už ničím neprekvapila, nezaujala, bola by dosť plytká a na čoby mužovi bola?
Dokonala zena neexistuje, tak isto, ako dokonaly muz.
A to, ci je niekto single podla mna nema s jeho relativnou dokonalostou nic, je to kazdeho slobodne rozhodnutie, pripadne jeho neschopnost najst si partnera...
@obcan89 ved prave na to som narazala tymi otazka, ze dokonalost je relativna a vlastne neexistuje ziaden vzor nicoho dokonaleho ci ide o ludi, veci...cokolvek. a preto je to vlastne otazka dost nezmyselna (aspon pre mna)
1.kto určil, že sú dokonalé? to, že to povedal autor nejakého článku o nejakých ženách, neznamená, že aj ostatní ich za také budú považovať, táto "dokonalosť" nie je objektívna vlastnosť a dokonca ju ľudia ani nemajú napísanú na čele. nie je to žiadna lepšia značka žien, ani nič také, všetci sme rovnako ľudia.
2. vzťahy nefungujú spôsobom priradenia, že ty máš väčšie kvality, tak budeš mať vzťah. aj ony musia stretnúť niekoho, s kým to bude fungovať.
@somslavka Necitala si nahodou vcera diskusiu o tom ? (ROFL)
To je to iste ako ked niekto povie komunizmus aj ked vie ze ten tu nikdy nebol , ludia povedia feministka aj ked nemyslia povodnu ale tu modernu zakomplexovanu zenu
ololol, zasmial som sa zase raz, ano bojim sa takych vzdy sa pozeram v noci pod postel ci tam nejaka nahodou nieje XD to skor tie co si to o sebe myslia su neznesitelne kravy a nik ich nechce
ja skôr nechápem ako je možné že každá druhá nenormálna žena ( nejaká namyslená píííp) má chalana a každá druhá normálna, milá, a tak nikoho nemá... to podla mňa divné...
ale toto je náhodou zaujímavá téma, ja som v jednej knihe psychologickej, v učebnici čítala článok o vzťahoch o príťažlivosti...atd a bola tam taká poznámka, ževraj viac atraktívnejšie ženy sa muži boja osloviť, ako tie menej atraktívnejšie, lebo sa boja, že ich odmietnu a niečo v takom zmysle, že proste majú pocit, že sú pre nich bud príliž pekné, a tak a že sa potom zamerajú na tie menej atraktívne, a niečo so sebavedomím tam bolo, tak chlapci zaujíma ma váš názor
@dieromantic no ani by som nepovedala že si netrúfajú na krajšie mám kamošku, ktorá je fakt pekná a oslovujú ju aj takí, čo nie sú pekní, len si možno veľa myslia o sebe
Dokonalí ludia všeobecne neexistuju a dokonalé ženy .. ak myslíš pekné a inteligentne.. tak single su preto,lebos tále čakaju že príde niečo lepšie.. Bohužial večšinou zpravidla skončia s največším chudákom
@littledolly S vekom to nemá absolútne nič spoločné. Dokonalí ľudia existovali, existujú a aj budú. Ešte k tej dokonalosti: Myslím, že existuje, no povedz, že napr. matka tereza nebola dokonalá Podľa mňa naprosto aj so všetkými jej činmi A toto nemusí byť pravidlom s kým skončia, možno skončia s podobne dokonalým, čo ty vieš čo sa stane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
Ako môžeš o žne povedať, že je dokonalá..
My predsa na sebe môžeme vždy nájsť nejakú chybu..
To skôr o niektorých chlapoch by sa to dalo povedať..
milych a starostlivych si nechas az na stare kolena, teraz letia pekne glupetka
A to, ci je niekto single podla mna nema s jeho relativnou dokonalostou nic, je to kazdeho slobodne rozhodnutie, pripadne jeho neschopnost najst si partnera...
Nikto nieje dokonalý ( ale môže dokonalosť aproximovať
Lebo maju komplexy , chlpate nohy a zalozili tu stranku
2. vzťahy nefungujú spôsobom priradenia, že ty máš väčšie kvality, tak budeš mať vzťah. aj ony musia stretnúť niekoho, s kým to bude fungovať.
@somslavka Moja dalsia skryta vlastnost je ze som sexy , dobra kombinacia spolu s vtipnostou nie ?
To je to iste ako ked niekto povie komunizmus aj ked vie ze ten tu nikdy nebol , ludia povedia feministka aj ked nemyslia povodnu ale tu modernu zakomplexovanu zenu
chcem ju spoznať!
človek je pre teba dokonalý,len keď ho berieš takého aký je a ľúbiš ho.
čo viac dodať, vystihol si to
minimálne 1 dokonalá single nie je
človek chce žiť s človekom
To je pekne sprostá prúpovídka
To si obľúbená veta všetkých ľudí s nejakými násilnými trestnými činmi na konte, hej?
inak súhlasím s @15
To chce osláviť!
2. dokonalosť neexistuje
Veď aj moja najdokonalejšia na svete bola single než bola so mnou
Dokonalí ludia všeobecne neexistuju a dokonalé ženy .. ak myslíš pekné a inteligentne.. tak single su preto,lebos tále čakaju že príde niečo lepšie.. Bohužial večšinou zpravidla skončia s največším chudákom
rozumný chlapi ich neschcú a sprostí to s nimi skúsia.
potom sú tu aj inteligentné baby ktoré majú šťastie na kokotov. takým úprimú sústrasť a prajem aby stretli mňa, nech zmenia na chlapov názor