V poslednej dobe vykrikujem v noci zo sna. Nic sa mi pritom nesniva, len sa proste zobudim, mam taky divny pocit (nieco ako strach, uzkost) a kricim (nic konkretne). Potom si uvedomim, ze sa nic nedeje a spim dalej. Nemate podobne skusenosti? Cim to moze
@infinite neviem... mne sa to tiež stáva.... ale mám radu, sa veľmi unav alebo myslí na niečo čo máš rád alebo čo by si chcel, pokiaľ máš frajerku tak choď sňou von a potom večer naňu myslí....
alebo youtube na mobile ked budeš pozerať celú noc tak autamaticky zaspíš a ráno sa zobudíš s mobilom v ruke
ja som si tak zvikol že vždy večer si dávam 10Km na bicykli
mne sa to nestáva, ale je to normálne ..niekto je námesačný, iný zase kričí zo sna nič si z toho nerob...nezaujímam sa o tieto veci ale skús si niečo o tom prečítať take tie "ako sa zbaviť" toho a toho ...
Ja tiež kričím, mávam nočné mory. Zobudím sa, sadnem si a snažím sa ukludniť Alebo priateľ mi hovorí , že niečo rozprávam ale nedáva to zmysel,a že je to strašne creepy. Občas sa zobudím pooškieraná a nechápem kedy som to za noc stihla
ja zvyknem hovoriť Väčšinou nič nerozumieť, ale niekedy sa dá rozoznať niečo ako: " Prečo, Prečo ? Oci ? " Sama si to neuvedomujem, ale vždy keď spím s niekým tak mi vravia že som rozprávala Tiež neviem čím to je..
Ja to mám rovnaké už asi 4 roky..ale viem čím to je (trauma)... každú noc vykrikujem neidentifikovateľné slová..proste akoby som mrmlala..ale tak nemôžem povedať že by sa mi nič nesnívalo..pretože aj tebe sa určite niečo sníva ibaže si to ráno nepamätáš.. ja si niekedy pamätám útržky a tie si zapisujem...teraz z toho postupne zliepam celý sen,pretože sa mi sníva stále toto isté..už asi 2.rok.. tie predošlé 2 roky sa mi snívali neidentifikovateľné veci...také abstraktné..až teraz to dostalo reálny výraz..ale ja to mám zas o inom..pretože ja presne viem, čo mi je..ale neboj sa, nie si sám.. je to normálne..
@infinite už som o tom čítala, mala som to niekedy, lenže už to prestalo baviť sestru,lebo spala v izbe so mnou, takže sa to muselo riešiť.Je to psychického rázu. Môžeto byť aj to,že máš stereotip. Ale ak si spozoroval/a,že sa to deje len teraz, tak napríklad hľadaj nejakú prudkú zmenu, alebo si skús vymeniť posteľ, myslím na inú stranu izby. Mne "vraj" vadili veci, ktoré boli zapnuté v elektrine (nabíjačka, dvd, televízor,notebook,pc) odkedy som dala preč z izby tieto veci je mi fájn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
alebo youtube na mobile ked budeš pozerať celú noc tak autamaticky zaspíš a ráno sa zobudíš s mobilom v ruke
ja som si tak zvikol že vždy večer si dávam 10Km na bicykli