@magickinder Vieš, tiež som si to hovoril, ale zistil som, že neviem byť sám, neviem si užívať, stále tam potrebujem niekoho kto by ma obmedzoval, bol nervozny keď idem niekde do mesta, žiarlil atd. vtedy som štastný do prdele
súhlasím s tým, čo ti tu písali aj iní. veď máš 15, aký dlhý vzťah, o čom to hovoríš? vo svojom veku? ja som mala 16, keď som mala prvého chalana a to som s ním chodila dva dni užívaj si život chlapče... keď potrebuješ byť obmedzovaný, kúp si psa... veď ten ti babu v mnohých veciach vynahradí... a ak chceš niečo stabilné, tak si počkaj, nemáš na výber. baby v tvojom veku a mladšie charakterizujem jednoduchým slovným spojením - šibnuté pubertiačky... to ani nemá význam.
som na tom tak isto ako chalani v komentoch @4 a @17
užívaj si pokým si mladý čo by som ja dal za to aby som mal zase 15-17 pretože ma dievčatám pod 18 nechcú, že som starý...
a btw v 15 mať za sebou sex tak to si oveľa lepší ako väčšina tvojich rovesníkov...ja som v takom veku o tom mohol iba snívať aj keď mám kamoša čo mal sex v 13...
@andel máš pravdu @0 v tomto hej ak to niekomu nevýjde tak je chyba na vaicerých veciach a v 15tke mať neaký extradlhý vzťah môže byť tiež chyba skôr je dobré ak skúšaš a skúšaš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ja mam 21 a este som sa nedostal cez hmmm, mesiac tusim. Potom budes nadavat
aaa nie, myslím, že tým to nebude
2 mesiace?? mám 20 a rekord bol niečo pod mesiac...pochop čaro náhodných lások...väčšinou čisto sexuálneho charakteru
a aby som nezabudla - záujem nemám, sorry
užívaj si pokým si mladý čo by som ja dal za to aby som mal zase 15-17 pretože ma dievčatám pod 18 nechcú, že som starý...
a btw v 15 mať za sebou sex tak to si oveľa lepší ako väčšina tvojich rovesníkov...ja som v takom veku o tom mohol iba snívať aj keď mám kamoša čo mal sex v 13...