Pozerala som na webki a pozerala som kto ma aki status a kolko krat sa uz prihlasil.Ked tak pozeram jedna osoba je143 krat prihlasena a ma status na dobrej ceste,a ja som uz 218 krat prihlasena a ani ziadni status nemam
Boze moj koho to zaujima?!Mas 11 rokov do pice!Ked som mal tolko ani komp som nemal,a hraval som sa s autickami a chodil sa bicyklovat a urcite neriesil nejaky status!
3. Miroo >>>> akože klídek ty máš ešte len 14 čiže by sa dalo popolemizovať či si dosť vyspelý na internet
a čo sa týka diskusie takéto statusy dostávajú iba aktívni a populárni useri čo ty nie si aj keby si bola prihlásená 600 krát a nič viac nemusí to znamenať lepší status pokiaľ nepíšeš blogy a nezapájaš sa do diskusií
Aj ja som bola prekvapkana ked som dosiahla Klíčiace semienko lol taky chutny nazov aninvm ako som to zvladla juj a neriesim ci budem to alebo to hlavna vec ze mam co robit na birdzi a nie skumat kedy mi naskoci iny status..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a čo sa týka diskusie takéto statusy dostávajú iba aktívni a populárni useri čo ty nie si aj keby si bola prihlásená 600 krát a nič viac nemusí to znamenať lepší status pokiaľ nepíšeš blogy a nezapájaš sa do diskusií
Smajlicek12 - teba zas len 73
Matusana este chvilku a budes na dobrej ceste
to je ale probleeeeeeeeeeeeem!!! To sa radsej jebni pod vlak!!!!!
Vazne, skus to... To pomaha velmi pri takychto vaznych problemoch