@darkkizz to sa opytaj tu slecny co kazdeho ojebava alebo radsej vsetkych tych chalanov tu ktorym neviem co naslubovala a ked prislo na stretko tak s trapnou vyhovorkou vycuvala
Myslím, že potlačiť sa to nedá, sú to proste hormóny, mne trochu pomáha na chvíľkové uvoľnenie hudba alebo môj psík, ale aj tak sa v tie časti dňa, kedy niečo robím nevyhnem tej podráždenosti.
@darkkizz ja som len dala smutného smajla, nič na teba nehovorím, len som vážne smutná, že tu prítomnú slečnu @66janica6 ani nepoznám, ale správa sa ako kosmik kedysi, že som nemohla napísať ani stav, nič... lebo všade rýpal.
našťastie to mám len dva či tri dni pred krámami a vtedy bývam radšej doma lebo keby ma náhodou niekto nasere, tak by som mu strašne vypi*ovala a bolo by mi jedno kto by to bol a vtedy sa mi nič nepáči, nič ma nebaví a tak :/
a vôbec to spolu nespájam, neviem, či pred je to horšie, keďže som s nepravidelnou pravidelnosťou podráždená a hnusná... ale tuším sa to stupňuje, možno som rozhormónovaná a nakoniec zbesniem
daj si upokojujúci bylinkový čaj, teplý bublinkový kúpeľ a veľa spi, relaxuj, cvič a stravuj sa zdravo
som podrazdena a vytaca to aj mna ... je to dost na nervy ... myslela som ze bude lepsie ak sa v tych dnoch budem vuhybat okoliu ale bolo to len horsie .. takze teraz vybehnem na hlavnu s kamosmi a kritizujem
ja neviem. ono zalezi kolko podnetov (i ked niekedy nepotrebujem ziaden) na to, aby som bola nervozna, mi ludia okolo mna (ktori za to samozrejme nemozu) poskytnu.
@n0winka jezis, tfuj, to je pravda! skoro som zabudla. idem sa teda pohladkat po brade a nahliadnut do gati, nech si pripomeniem, kto som a kam naozaj patrim!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
Netlmím, okolie si zvyklo.
proste je to tak od prírody......myslím, že v tomto platí, že ak to potláčaš, skončí to ešte horšie.......
Ste take precitlivele
Ďakujem
@darkkizz
@okay a mozem poprosit ja teba aby si prestala ublizovat mojim kamaratom?
Prepáč Peťo, ale keď ťa to baví prajem príjemnú zábavu... dobrú noc
a vôbec to spolu nespájam, neviem, či pred je to horšie, keďže som s nepravidelnou pravidelnosťou podráždená a hnusná... ale tuším sa to stupňuje, možno som rozhormónovaná a nakoniec zbesniem
daj si upokojujúci bylinkový čaj, teplý bublinkový kúpeľ a veľa spi, relaxuj, cvič a stravuj sa zdravo
a ked už onú totú dostanem tak nejem vôbec, čiže nič strašné sa nedeje
a na kazdeho vrieskam som nasrata na cely svet vratane seba a kamaratim sa s cokoladou
no radost pri mne