Bud dam len varit alebo len piect.. Ale ak chcem urobit best zemiaky tak dam varit, po vareni polejem olejom+maslom a dam este zapiect. Takto su asi najlepsie.
Skor zálezi na tom ako ich ide človek zapekať, teda akým sposobom. čo všetko do toho dá. Kazdy recept je iny niekde je nutne zapekať inak zemiaky budu surové a ostatne veci co tam su uz zhorené atd.
vo francuzskych musia byt uvarene, inak su o hovne...to bola dlha cesta kym som si priznala to co byvaly davno tvrdil
ale napr minule som robila zapekane zemiaky s hokkaido a cviklou...vsetko som nakrajala na kolecka, poliala olivovym, posekala pazitku a petrz. vnat, posolila, okorenila som to, drbla do rury a bolo to bozske...bozske.
v živote som zemiaky pred pečením nevarila.. ani na francúzske ani na nič a stále sú super.. nechápem na čo robiť dvojakú robotu a hlavne neznášam keď sa jedna surovina tepelne upravuje dvoma spôsobmi, to je úplný nonsens
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@salora makarony, zelen, tofu, zaliate trochou smotany
@salora to uz leeen na doplnok a hej sama dobra zele okrem broko
vo francuzskych musia byt uvarene, inak su o hovne...to bola dlha cesta kym som si priznala to co byvaly davno tvrdil
ale napr minule som robila zapekane zemiaky s hokkaido a cviklou...vsetko som nakrajala na kolecka, poliala olivovym, posekala pazitku a petrz. vnat, posolila, okorenila som to, drbla do rury a bolo to bozske...bozske.
konecne aktivne forum,akurat toto