Zdravím, napísal mi záujemca o moju moto čo mám k predaju za cenu 680€. Má ale záujem o predaj na splátky 4x 200€. Chcel by som sa spýtať či sú nejaké kancelárie ktoré by to zriadili že napr ja by som dostal svoju sumu a ďalej by to riešili len už iba oni
tiež ma to napadlo ale chcem sa ešte spýtať na tú kanceláriu preto tak aby som ja dostal svoje peniaze a on to potomuž im splácal, potrebujem tie peniaze teraz tak preto
Chces za stroj 680 na drevo? ... Chces. Hotovo. Ak ten stroj naozaj chce, peniaze si obstara, to je uz jeho problem ako. Povedz mu ze tych par dni mu stroj rezervujes. A dobra rada, zacni si ho viac strazit. Zozensi este aspon jednu retaz a zamok.
nechcem to na drevo ale na hardware ale aspoň si ma rozosmial no a dobrý nápad v garáži už je ešte aj rajdy zamknem nejaký zámok na koleso a celkovo nie proti nemu ale nenapadlo ma ani že by ju niekto kradol a pri vyťahovaní by mal veeľa roboty
@romanqoo jeho prachy su jeho bordel.. nech ti da cash, alebo nech necha tak... a ked nema, nech si pozicia od banky... to su jeho sracky, ze nema prachy
@romanqoo alebo ma napadla este jedna vec... nech ti da zalohu v hodnote o dost vyssej ako 680, ked ti to splati, tak mu ju vratis.. ale nech je to taka zaloha, co sa da lahko za tych 680 predat, aby ni neostala na ruke haraburda
@makacik aby sme si ujasnili riešim tu niečo iné a nie metafory, trápne q a môj vek. Jebnutosť ludí nadovšetko je asi tvoje motto čo ? To Q tam je ironicky niesom až taký jebo...
@interrupcio dík za nápad opýtam sa ho aspoň niekto normálny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@interrupcio dík za nápad opýtam sa ho aspoň niekto normálny.