@worrye@bangbangboom@storcko no tak ja som vcera bola kvoli tomu na Slovensku a sa mi zdalo, ze ona netukala nic do pocitaca, ze len kukla na recept, nasla a dala a zaplatila som a este sa ma pytala, ze ci nechcem aj cele balenie aj ked na recepte som mala uz 2 balenia z 3 odskrtnute ( islo o antikoncepciu ) asi si chceli zarobit alebo co ... a recept mi nechali takze teraz ked som v Brne tak to vyskusam to mi tety Ceske povedia ja len ci niekto neskusal nahodou
@rollo111 skusal si to? ci ako to vies? ... no tak plnu cenu lieku by som nerada platila... ani neviem aka je plna cena ... ndostala som celu krabicku, tak som cenu nevidela
opýtal som sa na to európskej unie ako je to z výdajom liekov v zahraničí na predpis z domova, rozdiel je len v tom že v zahraničí sa ceny liekov líšia, tak že zrejme budú požadovať plnú sumu a môže to byť viac než plná suma toho lieku u nás...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
v Čechách ti predajú lieky aj na slovenský predpis, len môžeš počítať s tým že možno budú požadovať zaplatiť celú sumu lieku... takže tak...
opýtal som sa na to európskej unie ako je to z výdajom liekov v zahraničí na predpis z domova, rozdiel je len v tom že v zahraničí sa ceny liekov líšia, tak že zrejme budú požadovať plnú sumu a môže to byť viac než plná suma toho lieku u nás...
No tak to sa mi potom fakt viac oplatilo ist na Slovensko pre tie lieky
no predsa na internete, poslal som im mail...