keď chcete zarábať. darujte plazmu - jeden odber - cca 45 minút - 20 eur ... piaty krát 20 e + 20 eur ako bonus ... a podobne
ide priamy spoj z BA s pod mmosta snp (číslo 901) do Hainburgu a keď poviete, že som vás odporučil ja, tak získam za vás po piatom odbere finančný bonus.
a robia z toho draho drahé lieky...
raz som bola, urovnala som si v hlave
a odvtedy len darovať do nemocice.
A hneď nad intrákom je onkológia, tak tam budem chodiť daruvávať
@lawey
potom som si uvedomil že je to sakra reklama pre súkromnú firmu. ospravedlnujem sa. viem že tá plazma má omnoho vyššiu hodnotu než tých 20 eur. a pak tie drahé lieky no..
@melancholik ak sa robia veci z mierou, je to v poho podľa mňa. na odber plazmy môžeš ísť do roka 50x, čiže dajme tomu že pôjdem 3 krát a nič mi nebude.
potrebujem nové srdce a nie je problém ho aj zaplatiť...
no mal by som stále v podvedomí, že kvôli mne niekoho zabili napr. v usa...
keď tak už radšej budem čakať ako doteraz a príjmem ho už z mŕtveho človeka na slovensku o ktorom si budem na 100 pro istý, že je to tak.... a uhradím všetko nemocnici....
@stevo v poriadku ja to beriem inak ... radšej si nenechám takto zasahovať do zdravia a nebudem sa spoliehať na štatistiky ktoré ťa majú limitovať, len preto aby si si takto privyrobil, za to mi to velmi nestojí ... ale rozumiem ako to myslíš
@melancholik
niektorí títo darcovia vyzerajú ako feťáci celí dopichaní to už je fakt choré podľa mňa, sa zničia úplne- v to verím aj ja. ja som takto "daroval", resp. predal plazmu zatial iba raz niekedy v roku 2011 alebo 2012, čiže nejaká plazmová očista by sa šikla aj tento rok možno za dáku tú dvacku, čo by sa šiklo do rozpočtu
najviac sa asi oplatí ladvina v USA srdce by som iste nepredala, ani nič kôli čomu by som už nežila ale bez jednej ladviny sa dá žiť ak sú zdravé, a moje pokial viem sú ale inak nie nechystám sa predávať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A ostatne by som si nedala ani za nic, hlavne oblicky. Iba ak by slo o mne blizku osobu a bolo by to potrebne.
ide priamy spoj z BA s pod mmosta snp (číslo 901) do Hainburgu a keď poviete, že som vás odporučil ja, tak získam za vás po piatom odbere finančný bonus.
Viac na » www.europlasma.at
a robia z toho draho drahé lieky...
raz som bola, urovnala som si v hlave
a odvtedy len darovať do nemocice.
A hneď nad intrákom je onkológia, tak tam budem chodiť daruvávať
potom som si uvedomil že je to sakra reklama pre súkromnú firmu. ospravedlnujem sa. viem že tá plazma má omnoho vyššiu hodnotu než tých 20 eur. a pak tie drahé lieky no..
@melancholik ak sa robia veci z mierou, je to v poho podľa mňa. na odber plazmy môžeš ísť do roka 50x, čiže dajme tomu že pôjdem 3 krát a nič mi nebude.
no mal by som stále v podvedomí, že kvôli mne niekoho zabili napr. v usa...
keď tak už radšej budem čakať ako doteraz a príjmem ho už z mŕtveho človeka na slovensku o ktorom si budem na 100 pro istý, že je to tak.... a uhradím všetko nemocnici....
niektorí títo darcovia vyzerajú ako feťáci celí dopichaní to už je fakt choré podľa mňa, sa zničia úplne- v to verím aj ja. ja som takto "daroval", resp. predal plazmu zatial iba raz niekedy v roku 2011 alebo 2012, čiže nejaká plazmová očista by sa šikla aj tento rok možno za dáku tú dvacku, čo by sa šiklo do rozpočtu