@stenatko možno ti zubárka neurčila správny postup nosenia toho strojčeka, alebo si ho začala nosiť príliš neskoro. Ja som 4 roky nosila taký na podnebie (stály, na noc som si ho nevyťahovala) a potom 3 roky fixný, pričom rok som mala dva rady spojené aj takými gumičkami, ktoré som si dávala dole len pri jedle a ich úlohou bolo napraviť celú sánku.
Už cca 4-5 rokov strojček nenosím, ale cca raz za mesiac si dávam na noc na oboje rady také odliatky zubov.
počkať, predkus je že sánka posunutá dozadu alebo kratšia, nie? nie že spodné zuby dopredu, tak ako to má oný Godfather, tomu ja hovorím "šufel" (bez urážky)
lebo predkus mám, na sebe mi to vadí, neznášam fotky z profilu, ale že by som to na ostatných nejak veľmi vnímala (teda ak to niekto nemá extrémne)
@14 o__O akoze ja by som sa na to vyjebal hned, ak ten predkus nie je nejaky katastrofalny tak urcite nebudem nosit 7 rokov strojceky vselijake a este mat nakoniec dojebane zuby z toho
@19 lenže ja som mala skrížený predkus a toto tieto obrázky sú oproti tomu nič.. som vďačná rodičom, že nemám hubu ako kôň. A zuby nemám bohvieaké už dávno, genetika.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ja ho mám taký menší, a rozmýšlam na strojčekom.
aj keď si nie som istý, čo to znamená, pravdepodobne áno.
ale keby dačo, mám rád kuskus.
aj ja mám ale mne sa to tuším nedá ani strojčekom mam podnebieževraj tak
Ale som si všimla, že neviem prehĺtať, keď tie zuby dám tak, akoby mali byť.
..kvak..
Už cca 4-5 rokov strojček nenosím, ale cca raz za mesiac si dávam na noc na oboje rady také odliatky zubov.
Predkus nemám už žiadny Ale zničili sa mi zuby..
lebo predkus mám, na sebe mi to vadí, neznášam fotky z profilu, ale že by som to na ostatných nejak veľmi vnímala (teda ak to niekto nemá extrémne)
a zhryz je toto tak neviem čo máš ty....