Prednášky (všeobecne, aj konkrétnejšie - definujem nižšie)
Prosím,napíšte mi do komentárov čo vám najviac vadí na prednášajúcich(všeobecne)a prednáškach(všeobecne)-kedy sa nudíte, kedy nepočúvate atp
Konkrétnejšie sa pýtam stredoškolákov,ak máte skúsenosti s prednáškami na strednej-čo oceňujete,chyby,postrehy..
@lukaso121 Samozrejme, to mi je jasné ako to funguje. Nie tak dávno som vyšiel zo strednej školy. Narážal som práve na fungovanie mimoškolských prednášok, ktoré pôsobia všade po slovensku s cieľom usmerniť, resp. donútiť tie deti ku nejakému smeru či sa to týka financií, alebo motivácie, náboženstvu apod. Chcel som vedieť, čo žiakom chýbalo na týchto prednáškach (keďže sám viem že boli totálne o kokote nudné, bežné a predvídateľné) aby sme sa vedeli vyhnúť týmto mistejkom. každopádne, musím ísť po názor priamo na stredné školy pretože odozva tu je príliš malá
Mne na prednaškach vadi keď prednáša všetko jedným tónom. Nezapája svoje publikum, ked nie je na prednaške aj diskusia a vlastne keď hovorí o danej téme len hlúposti čo nikoho nezaujímajú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty