Investovanie do ľudského štastia si niekto môže vysvetliť všeliako.
Napríklad Američania investujú do ľudského štastia tak,že širia demokraciu a humanitárne vybombardujú napr: Libiu, ktorá je úplnou náhodou bohatá na nerastné suroviny.
@elmsi tie peniaze mozes dat radsej na charitu alebo hocikomu inemu, kludne aj mestu nech za to kupi nove lavicky alebo susede nech si kupi zlaty mixer ale znicit ich je po prve trestny cin a po druhe strasny kokotizmus a to bez vsetkeho sentimentu
a aj tak ti neverim ze by si to dokazala spravit kebyze tie peniaze fakt mas a ty tomu neveris tiez
vyplatila našim hypotéku,kúpila im aj sebe nejaké auto, dala zatepliť dom,vymeniť okná a potom by som sa zdekovala niekam na ostrov s piesočnými plážami,kde by som nemusela nič robiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
najprv by som sa zbláznila od radosti, potom dačo uložila/investovala, kúpila si asi dáky byt, auto, dala rodine a tak ..
na rozdrbavanie by som mala cas po zvysok zivota
Investovanie do ľudského štastia si niekto môže vysvetliť všeliako.
Napríklad Američania investujú do ľudského štastia tak,že širia demokraciu a humanitárne vybombardujú napr: Libiu, ktorá je úplnou náhodou bohatá na nerastné suroviny.
a aj tak ti neverim ze by si to dokazala spravit kebyze tie peniaze fakt mas a ty tomu neveris tiez
-Uložila si peniaze na vysokú v zahraničí
-Kúpila by som si riadne delo (foťák)
-A ostatné by som priebežne míňala na handry a nové objektívy
-No hej a asi by mi muselo niečo ostať aj na byt (nie pre boha na Slovensku)
A. Vyplatím si čo potrebujem,
B. Niečo si odložím na investovanie- cca takých 100000 Eur,
C. Niečo by som dal rodine, ale nie veľa, nech aj mne zostane,
Výsledná suma by bola 780000 Eur, ktorá mi zostáva.
A ostatné si rozdelím do 70. roku života.
čo mesačne vychádza na 1300 Eur.
A to iba pre mňa.
A vôbec by mi nenapadlo ich spáliť, alebo ináč zničiť.
Horšie by bolo, keby som vyhral, ale v skutočnosti nie, lebo nieje podaný tiket.
Vtedy automaticky skáčem pod vlak, to je najistejšia smrť.
Predtým sa ešte dobre nalejem rumom alebo vodkou.
Už by môj život stratil zmysel.
Žiť s vedomím, že mohol som mať milión Eur, je najhoršie, čo môže byť.