@limetkajaja Mňa to nepohoršuje, skôr to pohoršuje napr. deti alebo ľudí, ktorí majú fóbie/nočné mory... z podobných výjavov...
Však ak "prečo nie" tak "prečo áno" Zaujíma ma dôvod... a teda už aj to, prečo na to nemáš nejaký dôvod?
Keď všetci na Slovensku alebo v meste začnú napr. verejne urážať Policajný zbor, pridáš sa len tak lebo to robia všetci?
To si potom i vrah môže povedať, však prečo nie, keď takto to ešte nikto neurobil...
nikde nejdem, som doma trosku chory a aj keby nemam chripku, tak nikde nejdem.
S Halloweenom nemám problem, je od toho odvodené "naše" smutocne zapalovanie sviecok, teda Sviatok všetkých svätých. To ze teraz je z toho komerčny sviatok, smola no, ale to je kazdy jeden vacsi sviatok teraz.
@georg21 to už zase nejako extra mňa netankuje ... lebo za tým vidím iba spleť zábavy, príjemných pocitov z absurdnosti, všeobecneho prijatia väčšiny (myslím tým spoločenské uznanie na báze zauživanosti a davu, kde dav predstavuje spoločnosť ludí ktorí robia ten istý akt) a príjemných pocitov z bežných zábavných činností ako hudba a tanec ... podla mňa to je tento dôvod
pochybujem totiž že niekto by toto robil z nejakeho honosnejšieho princípu ako nejaký filozofický hlbší zmysel pri ktorom pri týchto činnostiach prichádza životu na koreň alebo má a zohráva nebodaj nejakú dôležitú úlohu v živote niekoho iného a preňho toto absolvuje ... je to čisto iba relaxacia a zabava zrejme pre tych ludi
(a kedže to nieje moja šalka zabavy tak sa to snažim chapať z ich pohladu ake to je vôbec isť niekam kde je hlasno, plno ludi a natriasať sa ... a uživať si to ešte k tomu + mať na sebe smiešnu masku) ha ha hihi ,,, žial mne by to vtipne nebolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
žiadny význam. človek môže ísť na cintorín zapáliť sviečku aj mimo tohoto sviatku a nemusí sa pohoršovať nad helovínom.
Však ak "prečo nie" tak "prečo áno" Zaujíma ma dôvod... a teda už aj to, prečo na to nemáš nejaký dôvod?
Keď všetci na Slovensku alebo v meste začnú napr. verejne urážať Policajný zbor, pridáš sa len tak lebo to robia všetci?
To si potom i vrah môže povedať, však prečo nie, keď takto to ešte nikto neurobil...
S Halloweenom nemám problem, je od toho odvodené "naše" smutocne zapalovanie sviecok, teda Sviatok všetkých svätých. To ze teraz je z toho komerčny sviatok, smola no, ale to je kazdy jeden vacsi sviatok teraz.
Ale fakt ma seriózne zaujíma, aký dôvod majú ľudia k tomu, že si dajú na tvár a telo napr. kečup a tak sa idú zabávať...
(a kedže to nieje moja šalka zabavy tak sa to snažim chapať z ich pohladu ake to je vôbec isť niekam kde je hlasno, plno ludi a natriasať sa ... a uživať si to ešte k tomu + mať na sebe smiešnu masku) ha ha hihi ,,, žial mne by to vtipne nebolo