Asi trochu blbá diskusia, ale jednoducho ma to teraz tak napadlo.
Lebo je kopu ľudí, ktorí keď im začne trochu sekať počítač alebo chytia vírus (taký čo by sa dal bez následkov odstrániť) hneď preinštalovávajú windows. Ja zas robím všetko preto, aby
Ja som toho názoru že by sa mal po nejakom čase tak, či onak pre inštalovať. De fragmentácia síce zrýchli disk, ale Windows má vždy tendenciu sa zahltiť hlúposťami v registroch a systéme. A čo sa týka vírusov, pokiaľ je v PC jeden a nevie si s ním AV rady, tak si tam dosťahuje ešte ďalšie poprípade povypína aktualizácie, či ochranu apod. Pričom čistý Win je predsa-len čistý
inak ludia , neda sa inak vyriesit problem z programom Endorphin , nez preinstalovanim windowsu ? ... podrobny problem tu nebudem zbitocne vypisovat , ale kdo sa vyzna tak mi napiste a helpniteeee
@tinnie presne moj clovek win preinstalovavam len vtedy ak je poskodena nejaka cast systemu a neda sa to opravit alebo je zavireny nejaky systemovy subor ktory sa neda vyliecit...
svoj pc mam ako tak chraneny ale casto taketo veci robim druhym ludom
ja stale preinstalujem nikdy mi netreba nic zalohovat aj tak sa mi v pc vkuse nazbieraju zbytocnosti ale ma to nevyhodu ze stale musim volat do microsoftu aby mi dali aktivacne cislo lebo ked preinstalujem win sa nikdy neda aktivovat
keď som ešte fičal na Windowse tak som mal vždy filmy, hudbu a programy na Dčku, Win na Cčku a keď bol problém tak som C sformátoval a nainštaloval Windows odznovu. jednoduché, ako-tak rýchle a účinné.
no ja som nemal pocitac preinstalovany uz 3 roky..antivirus mam len taky aby sa nepovedalo avast stoji za hovno..no a virusom tu mam plnu picu ale netrapia ma
Pokiaľ viete ako pracovať s windowsom nemá problém vydržať aj 5 rokov na jednom PC, ale keď s tým robí každí boh vie čo tak potom sa nedá robiť okrem reinštalu nič iné, lebo ten systém je kopa shitu a ľahko sa rozhodí blbým zaobchádzaním to je celé... teda používatelia si za to môžu sami... a hlavné je to že ak sa niekto nerozumie, tak namiesto toho aby riešil problém hneď spraví reinštal...
ubuntu je už hovno... najlepšie je nainštalovať debian z bussinescard alebo neinstalu a sťiahnuť zvlášť všetok SW vrátane GUI a máš systém úplne nenáročný systém bez blbostí.
no, win mam len ako bonus do skoly (sak SK skolstvo by samozrejme neexistovalo bes M$), i to ho neriesim, tj. reinstal pokial skape, ale to te este nevyrzal tak dlho (cely rok , kedze v nom skoro nic nemam len to co do skoly, a pri starte win si skocim na wc , dakujem, ale nechce sa mi este nechce o system extra venovat, aj tak by to nemalo dlho zmysel
takmer nikdy nereinštalovávam win.. by ma drblo keby som každý pol rok musel reinštalovať... keď som bol malý som stále dačo pokazil na kompe tak som ho reinštalovával každý mesiac..
linux by som nikdy nechcel...okrem toho ze je to nekomercny os, neexistuje nan ziadny virus a je stabilnejsi ako win (aj to zalezi od usera) v nom nevidim ziadnu vyhodu...mozno este to ze je zadarmo...ale viacmenej vsetko co je zadarmo je na hovno
vacsina veci ktore pouzivam na win na linux neexistuje...takze je pre mna uplne nepouzitelny...
win7 + ess + spybot + tuneup + neinstalovat kazdu picovinu + mat trocha prehlad na ake web stranky nechodit a co nestahovat = neni co riesit
nie, kedze to nieje len moj komp ale aj rodicov, na particie na disku sa nespolieham, na starom pc sa mi uz stalo ze windows aj ked som ho dal instalovat na C, si sformatoval C, D cize cely disk zo vsetkymi datami...
raz za rok rpeinstalujem,lebo mi potom uz pomalsie ide...naposledy som to spravil tak,ze som si ho preinstaloval,naistaloval tie najpotrebnejsie programy a urobil zalohu...ked sa nieco posere,tak len obnovim zo zalohy...ziadne instalovanie 30 programov...btw,je dobre aby sa vam na zaciatku nespustalo hodne programov(dole pri hodinach sa zobrazuju)...vyrazne to spomaluje komp pri starte...
Ja teraz ked nieco potrebujem cisto vindousacky tak idem na Win7 ale kym sa zapne, a kym sa dostane do pohybu tak si stihnem urobit beef wellington ... a potom som nasraty lebo je strasne pomaly
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
svoj pc mam ako tak chraneny ale casto taketo veci robim druhym ludom
Pokiaľ viete ako pracovať s windowsom nemá problém vydržať aj 5 rokov na jednom PC, ale keď s tým robí každí boh vie čo tak potom sa nedá robiť okrem reinštalu nič iné, lebo ten systém je kopa shitu a ľahko sa rozhodí blbým zaobchádzaním to je celé... teda používatelia si za to môžu sami... a hlavné je to že ak sa niekto nerozumie, tak namiesto toho aby riešil problém hneď spraví reinštal...
mam aj windows 7, a vyberam si podla nalady, pripadne podla toho naco to potrebujem
inac idem na linuxe
vacsina veci ktore pouzivam na win na linux neexistuje...takze je pre mna uplne nepouzitelny...
win7 + ess + spybot + tuneup + neinstalovat kazdu picovinu + mat trocha prehlad na ake web stranky nechodit a co nestahovat = neni co riesit
a to je tak raz za 2 roky?
na starom PC som mal 6 rokov staru instalaciu XPcka a isol jak mad ale zas o ten som sa aj staral
kazdopadne, najblizsie si chcem spravit image disku, to budem mat reinstall za 10 minut pri hocakom probleme