no vyber si čo je lepšie. či chceš každý deň počúvať niekolko krát lúbim ťa, a potom tu zas zakladať témy ako nedávno : » www2.birdz.sk/forum/rozchod/2... alebo budeš radšej ked ti to povie raz za deň, prípadne teda menej často ale bude to úprimné ? Láska sa prejavuje mnohými spôsobmi...možno len ste obaja zvyknutí na iný spôsob...a ja momentálen vzťah nemám, tak city neprejavujem
Dobre..k otázke..u mňa to bolo tak že on prejavoval viac city ako ja...ale to bolo z toho dôvodu že to už veľmi neklapalo z mojej strany...ale inak sa väčšinou prichytím pri tom že tomu druhému by som zniesla i modré z neba...v čom sa musím brzdiť lebo chalani podľa mňa nevedia dať nejak extra najavo svoje city..na výnimky samozrejme..a niektorí to vedia i zneužívať..ak prejavíš veľkú náklonnosť.A čo by robili keby dievča neprejavovalo alebo minimálne? Tak v prvom rade prečo to tak je..taká otázka padla mne...až som napokon zistila že sa blíži koniec :/ S prejavovaním citov netreba preháňať...a ak sa ľúbite tak sa nato nezabúda
mne tiez staci ze to viem ale ten moj manzel mi to hovori veeeelmi vela krat... a pocuva sa to uzasne,hlavne ked viem ze to mysli vazne a nehovori to ´´len tak´´ a viac asi slovami prejavuje city on, ja slova nepotrebujem az tak
mno niektorí ludia nevedia vyjadrit city,proste aspon z mojej strany to vacsinou bolo tak,teda ze chalani nevedia prejavit city a mam aj kamaratku,tiez nevie prejavit city a je to iba v tom,ze je bud romanticky typ,alebo jej to ide moc tazke
no u nas...eehm..no on viac prejavuje, ono je to same lubim ta a niekedy zasnem ako krasne to vie povedat a tie basne..
a ja niezeby som nechcela, ja ho lubim ale akosi to zo seba dostat neviem, v com to bude? poradte..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a ja niezeby som nechcela, ja ho lubim ale akosi to zo seba dostat neviem, v com to bude? poradte..