S cca 4 ludmi zo SS som v pravidelnom kontakte, ze zbehneme na pivo, ked sa da, s ostatnymi len sporadicky, ked sa stretneme prehodime par slov...prekvapivo sme sa v celkom hojnom pocte stretli uz na druhej stretavke (2 mesiace po oficialnej), tak chut stretavat by asi aj bola ....zo ZS sa nestretavam s nikym a vobec nemam chut ani
Len zopár ľudí a tých sa dá zrátať na jednej ruke.
No a potom mám jedného spolužiaka zo zš a jedného zo sš s ktorými som takmer v každodennom kontakte, lebo sme kámoši.
Zo ZŠ mám doteraz jedného kamka, čo sme spolu v kontakte každý deň, iní vôbec (dokonca ani moje bývalé "najlepšie" kamošky mi ani nepozdravia)
a zo SŠ tiež len jedna spolužiačka a jedna osoba, inak nič.
nie, ale ani im to nezazlievam, kedze na ZS som bola iba 4 roky a s ludmi zo strednej som poriadne neudrziavala kontakt ani ked som s nimi chodila do skoly a ja teraz tak celkovo neudrziavam kontakt skoro s nikym, cize mi takyto stav vyhovuje
zo základnej som v občasnom kontakte s jednou kamkou, s ktorou som sa moc nebavila ani na ZŠ a ešte občas s 2 babami
a zo strednej nič moc, so zopár ľuďmi pokračujem ďalej inak nič
3 kamosky s ktorymi si aj niekedy pisem
Vacsinou to bolo moje spolusediace s ktorymi som bola cely cas ako prilepena
Krasne casy to boli..chcela by som sa vratit hlavne na str.sk prve dva rocniky boli najsuper
Pravidelne iba s dvomi spolužiakmi zo strednej a potom s pár spolužiakmi, ktorých často stretávam. Ináč vôbec, max. prehodíme pár slov keď sa stretneme, či ak niekto napíše, ale málokedy.
ja som s mojimi 4 kamkami zo strednej v nonstop kontakte a s ostatnymi mame stretko tak raz za rok cez vianoce ked sa vsetci zozbierame a sme v jednom meste naraz
na sš ešte som a zo zš... keď sa stretneme na ulici ,vieme sa väčšina porozprávať. Keď sa potrebujeme, väčšina si napíšeme. A dokonca s niektorými aj raz za uhorský rok zbehnem von, ale času veľa nie je mám čas skôr len na 3 najbližších kamkov a dve partie a to všetko mám mimo školy... a aj tie stretká dajak zanedbávam :/
Je pár kamarátok zo základnej, s ktorými doteraz komunikujem a keď je čas, tak sa stretávame, ale kolektívne sa nejak nezdružujeme. Boli dva pokusy o stretávku, ale vraj tam prišlo len 5 ľudí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
(a to som zo základky odišla po štvrtej triede)
ale minule som pripitá stretla spolužiaka zo strednej a prekvapivo dobre sme si pokecali
Ale zo strednej sa zatiaľ dodržuje zvyk chodiť v lete spolu na chatu a zozbiera sa vždy tak 20 ľudí, which is nice
No a potom mám jedného spolužiaka zo zš a jedného zo sš s ktorými som takmer v každodennom kontakte, lebo sme kámoši.
a zo SŠ tiež len jedna spolužiačka a jedna osoba, inak nič.
SŠ a VŠ nie
a zo strednej nič moc, so zopár ľuďmi pokračujem ďalej inak nič
Vacsinou to bolo moje spolusediace s ktorymi som bola cely cas ako prilepena
Krasne casy to boli..chcela by som sa vratit hlavne na str.sk prve dva rocniky boli najsuper
SS - len s jednou a to sa pozname nie zo ss a este jedna troska a to je vsetko