Stalo sa vam uz niekomu ze ked ste boli v znacne stresujucom obdobi, aj za pomoci potlacania stresu resp. jeho filtrovania sa vam to prejavovalo inak?napriklad na fyzickych problemoch, ja som si vsimla ze mam tendencie k roznym obsesiam, alebo hypochondri
cakaju ma statnice, a prijmacky (na uplne odlisny odbor)...mam neskutocne haldy uciva a snazimsa nepripustat si to cize som to nejak zatlacila do podvedomia...a prejavuje sa mi to na miernej forme panik a hypochondrie...stres necitim priamo, ze sa neviem pohnut a panika, skor to byva castejsie zufalstvo a ignorancia za tym...nastastie ja sa stresujem len pred.ked je po tak prijde ulava a ciastocna apatia...teraz pomaly nemam cas na nic...mam pocit ze dostanem diplom len za zachovanie si psychickeho zdravia.
V poslednom čase akosi neviem zvládať stres Našťastie som v takých situáciách minimálne, ale keď už, tak mám úzkosť (aké sloveso sa hodí k tomu vlastne? mať úzkosť, či byť v úzkosti..? O.o), prinajhoršom kŕče v bruchu.. a neviem čo pomáhaa.. Len počkať kým to prejde.
v maximálnych štádiách stresu mám totálne protichodné pocity cítim sa hrozne nafičane aj vyčerpane zároveň. A keď sa na chvíľu zastavím cítim ako mi mocne bije srdco
No ja neznasam len emocionalny natlak a zablokujem sa takze spravim tisic chyb ked mam nejaku pracu a zacne do mna niekto hucat. Aj by som bola asertivna ale ja ked si predstavit ako hovorim asertivnu vetu hned mam strach ze ma obvinia z agresivity. Lebo ludia to niekedy robia alibisticky ked nechcu vyjst v ustrety.
Keď som v strese tak sa strašne trasiem proste nedokážem poriadne hýbať hlavou ale iba ju tak sekám , fakt je to vtipné keď sa nad tým teraz zamyslím a ešte keď som v strese tak mi vibruje viečko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
nie
mal tam byť len otáznik v zátvorke..