Mám otázku. Máte stavy, keď sa doslova prežierate aj keď viete že ste úplne plní? Tento týžden sa mi to stalo už štvrtý krát a neviem čo to môže spôsobovať...
no ja ked sa prezieram, tak jem tolko, ako zje normalne dievca mojej vysky a vahy, ale ano, mam dni, ked sa "prezieram". napr aj posledny tyzden a viem, ze uz musim prestat
Ďakujem za postrehy vidím že toto sa netýka len mňa. Mám ešte to šťastie že pri výške 175 cm vážim cca 52 kg. Bojoval som určitý čas s anorexiou, no keď som sa z toho dostal začali mi tieto prežieracie stavy. Kebyže sa prejedám zeleninou, ale ja si vždy vyberiem tú najhoršiu možnosť čím sa napchávať. Ani nejde o to že by som pribral to mi nevadí, lenže takto priberiem iba tuk na bruchu. Ešte okrem toho som limitovaný na šport bol som operovaný na pľúca a posilňovanie a tieto veci mám zakázané. Jediný šport, ktorý môžem poriadne vykonávať je cyklistika. Tak snáď tieto stavy skončia, keď začnem opäť športovať. Predtým som hrával futbal na klubovej úrovni, ale ten taktiež mám do konca života zakázaný...
Niekedy keď sa mám učiť .. a nechce sa mi.. tak si poviem že "ešte sa musím najesť"... a niečo si uvarím.. potom si otvorím chipsy. potom nejaké sladkosti.. potom si zapálim.. potom znova chipsy.. potom nejaký jogurt... . a nakoniec som prežratý
ja sa najem normalne kym som plny a dalej nejem ale raz za čas ma chytí taky stav že potrebujem si dať sladke , hocičo horalku , kusok čokolady alebo čo , lebo mi začne byt ,,slabo,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov