Sa na nich vždy nasmejem skoro vždy sa mi podarí napísať NO SITO namiesto NO ISTO sa potom na tom smejeme, čo chcem cez sitko siať múku alebo minule som napísala: Vonku prsi... Kukaj, jaka je trava morka! a to malo byť mokrá
ja som cez pretavku dajaku zostavu nacičovala a spoužiak povedal čo tu sprostaš jak cviča namiesto čo tu cvičíš jak sprosta, inak vela toho je ale len na toto som si momentálne spomenula
heh, mne sa vcera na ICQ podarilo namiesto jj napisat kk, tak som si povedal, ze budem vymienat j a k v slovach, len si to sjuste, ina haluz, ty jojso a pisal som to s kamoskou, pardon, s jamosjou, co sa podla mokek novek gramatijy vola jristina
Ja ked pisem nieco tak VZDY urobim nejaky preklep a niekedy to po mne lustit je fakt moc ...ale ked pisem sem do diskusii si to musim po sebe vzdy precitat a uz opravujem chyby
ja som sa asi pred dvoma rokmi straasne smiala sama na sebe,ked som ani za svet nevedela pri odpovedi z litiky povedat meno Hugolin Gavlovic.. normalne som dostala zachvat smiechu,a trieda tiez..
No ja som raz písala s chalanom, ktorý sa mi mimochodom moc páčil a chcela som mu napísať ,,papik, maj sa,, ale namiesto toho som napisala pipik maj sa .... no a potom také že namiesto musím si vyžehliť vlasy ,,musím si vytehliť vlasy,, a tak.. keď sa mi podarí preklep tak s toho vznikne debilina
rofl,dobre som sa teda nasmiala,najma na 23... mne sa podari vzdy napisat namiesto samozrejme,samzorejme,alebo nazapres-nezpares ale mama raz zapotila povedala samec kupo a malo byt kupec samo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
na tom sa tiez dost bavim
denne parkrat sa mi podari
tak kde sa to vlastne strtneme? namiesto stretneme
I am going to fish it
a to nemalo byt fish, ale finish
Kto sa smeje na posteli, ten sa smeje najlepsie.
Caj nechajte vyhulovat 5 minut!
Kto je bez viny, nech hodi kamerou.
Alenka v riti divov.
Z vratnice zavolajte slapku 583.
Mlady autor vydal svoju prkotinu.
Prasa napadnute komarmi sa vola ostipana.
Presnost je vysada kramov.
Maciatko sa zhulilo do klbka.
Kto setri, ma vetry.
Uchylova pata.
Opakom nevesty je vesta.
Zavlazna trestna cinnost.
Budeme spolu, az kym nas zmrd nerozdeli.
V krcmach lieta okrigleny hmyz.
Bez vetrov sa ani hlista nepohne
a spomeniem len jeden, ale nie moj: namiesto "rovno hodiť" vyšlo "hovno rodiť"