Keď mám preukážku na SAD Liorbus (LM,RK,DK) tak ju možem použiť aj na iné SAD-ky? napr. SAD Lučenec? Samozrejme nie s ňou platiť, ale iba ako dokázanie, že som študent...
@luc.ka ja dokonca nevyzerám ani na 16, takže to je v pohode, ja len ked je autobusár kkt, tak aj od siedmaka pýta preukážku..chapeš,č o tým chcem povedať...že vždy je lepšie sa pozdraviť, aj ked je jasné, že si študent..
@blackrisq nie som drbnutý, (drbnutí sú tí, čo len vedia kritizovať ), ja som si proste zabudol pozrieť názov fóra predtým, ako som to odoslal, ale každému snád došlo o čo ide....
hej hej, chápem... preto vravím, že záleží od človeka ale tak sedliacky rozum vraví, že keď máš raz ľubovoľný študentský preukaz... len čo keď niekto ani tým sedliackym neoplýva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
tak máš 16, predpokladám, že nedosahuješ taký stupeň fyzickej vyspelosti, že by hockto pochyboval o tom, že si študent -.-
(neber to v zlom, ja len že 16roční chlapci sú proste evidentne deti)
hej hej, chápem... preto vravím, že záleží od človeka ale tak sedliacky rozum vraví, že keď máš raz ľubovoľný študentský preukaz... len čo keď niekto ani tým sedliackym neoplýva.