Ahojte, dneska som urobil skúšku z matematiky a povedala že to nestačí že mi 4 nedá.. Ja som povedal že chcem prestúpiť inde a ona povedala aby som jej doniesol papier že pôjdem na inú školu na sto percent a dá mi 4rku.. Teraz idem kontaktovať druhú školu
Somnou totiž učitelka nespolupracuje, len hovorí že aby som jej doniesol papier že ak ma berú tak dobre.. Najprv chce ten papier vidieť takže mi nedá 4 predom.. Pretože si myslí že potom budem nadalej chodiť do jej školy.
@lenkaska1 a ked bude treba doniesť vysvečko tak aké donesiem keď mám jedno kde je 5, a ona mi nechce dať nové vysvečko zo štvorkou, iba ak donesiem potvrdenie že ma tam berú..
Citujem: "dneska som urobil skúšku z matematiky a povedala že to nestačí že mi 4 nedá"
Teba tá učiteľka (resp. celé vedenie) musí mať nesmierne rado . Mal som jednu spolužiačku, ktorá chodila s nami 1. ročník na gympel, potom to vzdala, išla na poľnohospodársku ale tiež do 1. ročníka . A neviem, na akej škole si teraz, ale keď chceš ísť na odlišný odbor, tak pravdepodobne budeš musieť začať odznova a do 1. ročníka v tomto období, keď už je všetko pripravené na nový školský rok, bude asi veľmi ťažké sa dostať . Porozprávaj sa o tom s rodičmi a nech to radšej oni vybavia
@marek2031 volal som riaditelovy novej školy, povedal že musi vidieť odbory ake som tam mal, podla toho usudi či budem robiť rozdielove, a vysvedčenie, lenže ja som povedal že nove ešte nemám, ešte ani neni kedže učitelka chce stále vidieť ten papier že ma tam berú..
@marek2031 ešte na tej škole som podpísal dokument ze suhlasim s tou 5 - neviem čo to na mna hrá, ale povedala že mi dá 4 ak donesiem dokument že ma tam berú..
Ach čo tam riešiš s učiteľkou, vypýtaj si výstupný list a čaute, na druhú školu sa len stačí prihlásiť, pokiaľ majú voľno v nejakom odbore tak ťa zoberú, ak je to lokálny cambridge / harvard tak ťa zoberú určite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Teba tá učiteľka (resp. celé vedenie) musí mať nesmierne rado . Mal som jednu spolužiačku, ktorá chodila s nami 1. ročník na gympel, potom to vzdala, išla na poľnohospodársku ale tiež do 1. ročníka . A neviem, na akej škole si teraz, ale keď chceš ísť na odlišný odbor, tak pravdepodobne budeš musieť začať odznova a do 1. ročníka v tomto období, keď už je všetko pripravené na nový školský rok, bude asi veľmi ťažké sa dostať . Porozprávaj sa o tom s rodičmi a nech to radšej oni vybavia