Ahojte, mám jednu otázku Keď si niekto sám prepichne ucho a zasiahne určitý bod, tak je možné že ten človek potom oslepne?? Lebo veľa ľudí mi na to povedalo áno a veľa zase nie... Tak ja teraz fakt neviem Diki vopred za odpoveď
ahahahaha! tak ja som si pred vianocami obyč. ihlami prepichovala ušný lalok a 4 krát a potom takú tu chrupavku čo máš blízko pri uchu- tiež na 3krát asi. a som tu- žijem dýcham.
Ešte som o tom nepočula, ale ja som si nechala nastreliť náušnice noermálne v kozmetickom salóne za 5 eur... tam ti povedia aj ako dlho si to nemáš vyberať atď. ... a máš po probléme.
@LucyTheStrange oslepnut nie, ale kedysi davno bolo v TV take dievca, ze si isla dat do studia prepichnut ucho. tu chrupavku hore, a zasiahli jej tam nejaky nerv, a ona potom ochrnula na polovicu tvare.
podla mna to s oslepnutim je uplna hlupost, zrakovy nerv cez ucho nejde,ale toto je pravda, aj ked je to velmi nepravdepodobne. (rovnako ako z obycajneho zapalu zuba mozes dostat zapal mozgovych blan)
za 5 eur ti to normalne robi doktorka v usnom lalociku neni co pokazit ale pri tych v chrupavkovych castiach treba byt opatrnejsi.
Myslim si ze je to picovina a pre 99 ludi zo 100 to neplati alestat sa moze hocico. Mozes mat zrovna ty ten nerv na takom napicu miesta ze oslepnes. a moze sa ti stat ze si to prepichnes ty a netrafis ho a tiez aj ze ti to prepichne odbornik a trafi ho. a vsak na 99% by som povedala ze je to neskodne, neboli to vobec zvladnes to aj sama.
ja som si to robila sama... zicherkou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
podla mna to s oslepnutim je uplna hlupost, zrakovy nerv cez ucho nejde,ale toto je pravda, aj ked je to velmi nepravdepodobne. (rovnako ako z obycajneho zapalu zuba mozes dostat zapal mozgovych blan)
Myslim si ze je to picovina a pre 99 ludi zo 100 to neplati alestat sa moze hocico. Mozes mat zrovna ty ten nerv na takom napicu miesta ze oslepnes. a moze sa ti stat ze si to prepichnes ty a netrafis ho a tiez aj ze ti to prepichne odbornik a trafi ho. a vsak na 99% by som povedala ze je to neskodne, neboli to vobec zvladnes to aj sama.
ja som si to robila sama... zicherkou