Doma by som si to určtie nerobila, jedna baba si to raz spravila doma- prepichla si to náušnicou a celé sa jej to zapálilo a tiekla jej krv, bolo to pekne hnusné :/ Choď si radšej dať niekde prepichnúť uši normálne profesionálne... nechápem tých ľudí, ktorí takto riskujú
Urobila som si to raz a povedala som, že to už neriskujem..šlo z toho krvi jak keby mi ho odsekli bežne som si to dala urobiť v štúdiu v každom uchu mam 4 dierky, ale dala som za jednu tuším 8-10 evri.
ja som prepichovala bratovi...mala som z toho väčšiu traumu ako on.... bála som sa že mu ublížim, ale našťastie všetko dobre dopadlo, nedostal ani infekciu, nič.... len treba všetko dezinfikovať
@hulahop Ihlu si riadne zdezinfikuj a prepichni ňou ucho...len bacha na tu kostičku či čo to tam je... ale hneď tam treba dať náušnicu! Zlatu alebo striebornu... ja som si tam dala lacnu z čiňaku a dostala som alergiu na nikel čiže už možem nosiť len kvalitné strieborné alebo zlaté.... A tu naušnicu netreba vyťahovať aspoň mesiac! len pri čistení
btw, neboli to, ale davaj si pozor, aby si si neprepichla dierku nakrivo... inak mam jendu dierku prepichnutu nad tunelom, a na druhom uchu mam tri dierky, z toho dve vlastnorucne robene aa najviac haluz, ze najprv nic necitis... az po dvoch-troch dnoch lezania v spanku na uchu to zacnes citit... hlavne si to dezinfikuj!
hneď po prepichu sa tam má dávať max chirurgická oceľ alebo titan a niekto tu vravel že s lacnou od číňanov - alergia na nikel no tak ale potom by si tam nemala mať ani zlatú, ak máš alergiu na nikel
@leshush , to hej, ale tak, čím by si to iným rpepichla? ihlou? to by mala najskôr ten istý efekt, neviem, možno, že dezifekcia by pomohla, ale vždy tam je riziko, že trafíš mimo alebo nakrivo... ak máš ten stroj na to je to asi najbezpečnejšie, ale to je dosť drahé a podľa mňa sa to na 1x neoplatí kupovať...
keby len ucho... a kamarátka mi v štrnástich robila piercing do jazyka ... ešte že som bola na prázdninách u babky, lebo som 2 týždne nerozprávala, mama by ma asi zabila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@noells tiež si to nechala robiť v zlatníctve?
btw, neboli to, ale davaj si pozor, aby si si neprepichla dierku nakrivo... inak mam jendu dierku prepichnutu nad tunelom, a na druhom uchu mam tri dierky, z toho dve vlastnorucne robene aa najviac haluz, ze najprv nic necitis... az po dvoch-troch dnoch lezania v spanku na uchu to zacnes citit... hlavne si to dezinfikuj!
@p5ka ked myslíš tak si urob sama