lebo chod do skoly, co sces robit v 17 rokoch ak ne do skoly chodit? akmas lepsi plan drzim palce. kamaratka odisla zo strednej v 17 a teraz si ju doraba a co z toho mala? holy kokot akurat
Ja nie ale (bývalí ofc ) dvaja spolužiaci a jedna spolužiačka hej. Jeden z nich je pán podnikateľ, druhý už stihol živnosť aj zrušiť a tretia žije v švajčiarsku so svojím 50-ročným frajerom :letim:
Prerušila som, precestovala som kus, zarobila a teraz pokračujem v štúdiu. A či ľutujem ? No mohla som to mať už za sebou, to je asi jediná vec čo som občas ľutovala. Skúsenosti, čo som získala mi veľa dali, tak nemám prečo ľutovať. Veď jeden rok hore-dole ..
Ale na dlhšie by som to nerobila a takisto aj úplne ukončenie štúdia je blbosť.
Ahoj. V maturitnom ročníku som prerušila školu zo zdravotných dôvodov. Potom o pol roka neskôr som zostala tehotná a vrátila sa do školy po takmer troch rokoch, ale dokončila som si maturitu, hoci v škole mi robili s nástupom problémy. Nebolo to jednoduché, ale rozhodne to neľutujem. Po návrate som sa viac snažila, učila...mala som dôvod...aby ma škola zase bavila...Pracovala som v medziobdobí v Bratislave, pomáhala som doma, cestovala a bavila sa, ale ani za nič by som nevymenila obdobie posledný rok v škole. Naučila som sa ako skĺbiť prácu, školu a dieťa...a vážiť si viac vedomosti a sama seba...
Ale rozhodne keby som to mala zvážiť znovu, najskôr by som odmaturovala...lebo bez adekvátneho vzdelania ťažšie človek nájde lepšie platené miesto...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ale na dlhšie by som to nerobila a takisto aj úplne ukončenie štúdia je blbosť.
Ale rozhodne keby som to mala zvážiť znovu, najskôr by som odmaturovala...lebo bez adekvátneho vzdelania ťažšie človek nájde lepšie platené miesto...