V ak.r.2013/2014 som chodila na VS na Slovensku s tym, ze som spravila vsetky skusky aj v ZS aj v LS. No v lete ma prijali na inu VS na Slovensku a na predchadzajucej som prerusila studium. Teraz tu stoji otazka, ze ak mam prerusene studium v byvalej skol
hej hej ta prva veta ma zaujimala dost, urcite to tak je hej? lebo mam zapis a ci s tym nebudu problemy, aby som nemala subezne..
a viem ze budem doplacat rok len som myslela ze az v poslednom uplne na 2.stupni, ale to je daleko este
@acvd43xa7w no list totizto este nemam, mal by mi prist VRAJ tento tyzden, lebo tetusky ako vravim nemaju asi co na robote, ked som im to posielala na 2x niekedy na zaciaktu augusta a naposledy 27.8 a vobec sa neracili odpovedat na maile, postu nic az ked dnes som jej napisala, ze kde to jako vazne (samozrejme slusne) tak zrazu do 5min reagovala, ze to pride tento tyzden..
@salwiska jasne, prerusenim stracas statut studenta a bez tvojho pricinenia sa nim magicky znova nestanes kym sa nezapises, nie si student.
mimochodom toto mas urcite upravene aj v studijnom poriadku tej skoly na ktorej si prerusila, v casti - skoncenie studia. urcite jeden zo sposobov bude ten, ze sa nezapises po preruseni.
ja som takto prerusovala list mi prisiel asi v decembri ci kedy kks a zapisana som bola normalne na dalsiu skolu a np.... pozri si to v aise ak ti nepojde ais mas to prerusene, automaticky by ti tam mali nejake veci bloknut.. mne sa dalo prihlasit ale nemala som tam studijne listy nic
@nikkaaa mne praveze ide prihlasit a mam tam aj zapisny list z 2.rocnika a nieco ze potvrdene pritom jedine co tam je potvrdene su max predmety, ktore som dodatocne neschvalila ani, nezaplatila poplatok, ani neprisla na zapis a stale mi to funguje tak neviem.. bojim sa ze to nemam prerusene a ked sa zapisem v neprerusenom studiu tak budem mat dve skoly naraz..
a ako si vyriesila ze ti list az v decembri prisiel?
ja som cez prerusenie nemal status studenta, bolo sa treba proste zapisat, (ais mi isiel, ale mal som tam pekne vyznacene, stale mam, ze "prerusil po uzatvoreni obdobia")
@salwiska list v podstate nepotrebujes treba ti ho len odniest do zdravotky mozes aj neskor (tam treba setky doklady doniest taketo ze zaciatok studia koniec a tak ak nevies), inac im ho na novej skole netreba ai nic takze ten list je skor pre teba aby si mala to potvrdenie
no ja neviem mne automaticky z tade odhlasilo z aisu, fakt tam chod asi osobne aj keb ti to nezrusilo a bezalo b ti chvilu subezne... tak na tej novej skole ak su ustretovi tak by sa s nimi malo dat dohodnut...
@willbebetter nevies nahodou ako to je s platenim skoleho v pripade, ze ukoncim bakalara na jednej univerzite a dalsi akademicky rok chcem zacat odznova studovat uplne iny odbor na inej univerzite? ... to, ze si budem platit cele bakalarske studium mi je jasne, ale neviem ako to je potom s druhym stupnom studia, kedze ten nebudem mat absolvovany na prvej univerzite ale pocas studia prekrocim vek 26 rokov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
co je vsak podstatne - rok si si uz odstudovala, v bakalarskom rocniku na tej novej VS budes platit skolne.
hej hej ta prva veta ma zaujimala dost, urcite to tak je hej? lebo mam zapis a ci s tym nebudu problemy, aby som nemala subezne..
a viem ze budem doplacat rok len som myslela ze az v poslednom uplne na 2.stupni, ale to je daleko este
@acvd43xa7w no list totizto este nemam, mal by mi prist VRAJ tento tyzden, lebo tetusky ako vravim nemaju asi co na robote, ked som im to posielala na 2x niekedy na zaciaktu augusta a naposledy 27.8 a vobec sa neracili odpovedat na maile, postu nic az ked dnes som jej napisala, ze kde to jako vazne (samozrejme slusne) tak zrazu do 5min reagovala, ze to pride tento tyzden..
mimochodom toto mas urcite upravene aj v studijnom poriadku tej skoly na ktorej si prerusila, v casti - skoncenie studia. urcite jeden zo sposobov bude ten, ze sa nezapises po preruseni.
a ako si vyriesila ze ti list az v decembri prisiel?
platit budes ako pisala v @6 dievka, v 3tiaku
no ja neviem mne automaticky z tade odhlasilo z aisu, fakt tam chod asi osobne aj keb ti to nezrusilo a bezalo b ti chvilu subezne... tak na tej novej skole ak su ustretovi tak by sa s nimi malo dat dohodnut...