ja som mala koncom augusta silnu alergiu a som slaby alergik, ale zase alergia na ovocie mi presla narozdiel od minuleho leta...no teraz uz nemam alergiu, ale zase mi zacalo vadit ovocie
hej.... ako decko som bola alergická na poamaranče to rpešlo asi v 7 rokoch a potom na nejaké pele to pubertou prešlo, avšak už ldhšiu dobu mám nejaké alergické jeby, čiže zajtra idem konečne na alergologiu
@3 da, podla toho aky typ alegie mas, existuje liek staloral, kde su nadavkovane alergeny podla toho, ktorej alergie sa chces zbavit (mal by odstranit alergiu narozdiel od beznych liekov, ktore iba utlmuju priznaky), mne tam alergologicka predpisala tusim nejake travy, brezu, roztoce a neviem co este, berie sa 5 rokov s tym, ze si ten liek nakvapkas pod jazyk, drzis niekolko sekund a potom prehltnes, no ja som ho po chvili vysadila, lebo mi bolo z neho strasne neprijemne a svrbelo ma cele hrdlo a mala som pocit, ze byvam castejsie chora a to nemalo uz nic spolocne s alregiou a to mam imunitu vo vybornom stave kamoska tie lieky tusim dobrala a neviem, ako je na tom momentalne s tou alregiou
áno na SK som alergický na pel a celé leto som bol v Anglicku a teraz som v škótsku a nemal som a nemám žiadne príznaky alergie. ale od viacerých ludí sompočul že keď sú trebárs na dovolenke alebo niekde preč tak im prejde alergia. a keď som sa koncom augusta vrátil na 2 týždne na SK tak mi alergia ani nezačala
@earl skus trosku pouvazovat ako si sa stravoval, ci si uzival lieky a podobne. napriklad ked dlhsie neuzivas lieky tak potom priznaky alergie skoro uplne zmiznu v niektorych pripadoch alebo su velmi male.
mám alergiu hlavne na roztoče, čiže nie iba cez určité obdobie ako pri ostatných alergiách, ale celoročne... doktorka mi ponúkala liečbu ako vraví @momoglamorous , ale zatiaľ som brala len iné tabletky a spreje ktoré mi nič nepomáhali, tak som ich vysadila a ziatiaľ je to lepšie Chcela by som sa toho síce úplne zbaviť, ale teraz je to celkom v pohode narozdiel od obdobia keď som permanentne frčala na olynthe, tak že som ho brala aj niekoľko týždňov bez prestania ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ja som mal tento rok asi najhoršiu za posledné 3 roky cca
Teraz mi je naštastie už lepšie ale napr. ešte minulý mesiac katastrofa