Je jedno dievča ktoré sa do mňa zaľúbilo a žiaľ aj ja do nej. Bývam od nej ďaleko, ale mal som sa kvôli nej presťahovať do BA. Avšak v posledný mesiac to u nej ochladlo... Ale napriek tomu chce, aby som prišiel bývať do BA.
Je to podľa vás dobrý nápad?
ja som takto presne išla do BA, kvôli jednému chalanovi, ale keďže presťahovanie sa bol pre mňa dlhodobejší proces, kým som tam prišla, tak sme sa už dávno nebavili ale našla som si tam kopu iných super kamošov a aj frajerov takže som to presťahovanie nijako neoľutovala
čiže kľudne choď a keď by vám to aj nevyšlo, tak čo, možno si tam nájdeš lepšiu...
Podľa mňa choď ak to nieje len kôli nej ale celkovo chces nejakú zmenu v živote ..teda..ak by si bol s tým rozhodnutim ok aj keby sa náhodou rozidete tak choď, skús
Tak až ťa láka predstava a nerobí ti problém bývať v "králikárni", tak nech sa páči. Ja radšej stále vo vlastnom, ale možno si z bohatej rodiny a prispejú ti štedro na dom rovno. Ak ale ani nemáš bývať aspoň s ňou, tak do toho by ma nelákalo ísť, vlastne ani byty ma nelákajú nejako, keď máš chytiť nejakého debila - suseda, čo ťa bude vytápať alebo bude biť na rúry, lebo si vôbec spravil krok a počul to alebo iné, tak o to horšie. A najhoršie ak dostaneš spolunájomníka nejakého neprispôsobivého chuja, čo ťa bude len obmedzovať svojou prítomnosťou, bude ťa tam rušiť hlukom alebo si tam vodiť svoju frajerku a teba vyháňať, čo na to musíš dávať pomerne veľkú čiastku mesačne na to. Aj preto ma tie byty nelákajú a bývať vo vlastnom alebo takto rodinne ako ja zatiaľ, keď som slobodný a si celkom aj vychádzate, pomáhate si prácami v dome, kupovaním potravín sa vzájomne striedate alebo dáš mesačne stovku alebo 50- ku na rozpočítané financie na chod domácnosti je stále výhodnejšie a ešte sa aj máš s kým porozprávať a nebývaš s niekým koho musíš násilne strpieť a ti nesedí. Preto najlepšie v tom prípade keby bývaš s ňou alebo možnosť je dochádzať za ňou.
Je to aktuálne vzťah na diaľku, s tým, že poznáme sa asi 8 mesiacov a vážnejšie je to cez 2 mesiace.. Mal som sa presťahovať už teraz v septembri, avšak odložil som to kvôli tomu, lebo nie som si celkom istý.. Viem, že nikoho nemá. Dosť sa mi zdôveruje zo všetkým, len mám z toho čudný pocit
Pretahovanie sa s dievcatom by bolo lepsie ale tak neviem no mozno je to dobry napad a mozno neni, mozno to treba skusit ked citis ze to ma byt ta prava dievči
Presťahovať sa kvôli niekomu, ktorého city už ochladli, mi nedáva žiaden zmysel.
Ako nechápem tu nezrelosť…
A keď ešte rozmýšľam nad poslednou vetou- ,,dobrý nápad” chce sa mi smiať, lebo sťahovanie považujem za dosť veľké rozhodnutie a jednoducho mi nespadá pod kategóriu ,,nápady”
ja som tiez za niekym siel a nevyslo to ale nelutujem vbc, bol to super krok beztak @kerrang@8 vsak napis rovno, ze si nesamostatny mamin cecek, naco tie omacky
@tequila@14 som samostatný, prežijem aj sám v celom dome, iba by bolo zbytočné ísť niekam ani neviem kam, kde ma aj tak nič nemá čakať alebo ísť na ubytovňu, kde mám platiť. Radšej tie peniaze darujem rodine len tak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
čiže kľudne choď a keď by vám to aj nevyšlo, tak čo, možno si tam nájdeš lepšiu...
Podľa mňa choď ak to nieje len kôli nej ale celkovo chces nejakú zmenu v živote ..teda..ak by si bol s tým rozhodnutim ok aj keby sa náhodou rozidete tak choď, skús
Ako nechápem tu nezrelosť…
A keď ešte rozmýšľam nad poslednou vetou- ,,dobrý nápad” chce sa mi smiať, lebo sťahovanie považujem za dosť veľké rozhodnutie a jednoducho mi nespadá pod kategóriu ,,nápady”
@kerrang @8 vsak napis rovno, ze si nesamostatny mamin cecek, naco tie omacky