ahojte, rozhodujem sa medzi tymito mobilmi... ktory by ste mi odporucili viac, popripade mate nejake dobre / zle skusenosti ? Alebo nejaky iny mobil v cca tej istej cene ?
Presne medzi týmito mobmi som sa rozhodovala a nakoniec som sa rozhodla pre Prestigio 5044. Ešte ho nemám, až za mesiac alebo pol roka, ale už teraz sa teším
@violinkenneth alebo bol roka? sa ti chce tak dlho čakať na mobil na kt. sa tešíš?... ja čakám 3 roky a neriešim mobil zrazu som si povedala dosť týžden som vyberala a zajtra idem kupovať
@drobec186 Totižto mám mobil, ktorý funguje na volanie SMS, no na nič iné. Tak si chcem mobil dať ako motiváciu aby som skončila ročník s dobrými známkami. Ak hej, kúpim si ho ako odmenu, ak nie, kúpim si ho na narodeniny. Tiež mi dosť trvalo, kým som nejaký vybrala takže tak sa veci majú mno.
@violinkenneth a vybrala si si aký teda ? ... ale tak rozumne si to vyriešila celkom . Ja som skor myslela že za trest čakáš a samej sebe na narodky? ja už sa nesnažím nikoho presviedčať ked by mi nikto nekúpil aký sama chcem :/
@violinkenneth Ale tak ked si ho kúpila moja 65 ročná susedka dôchodkyna tak prečo nie .... takýmto štýlom sa možno preslávi prestigio ja by som sa bála ísť do drahého prestigio
@77hanes77 ja som si ich už čítala a viac krát, ja som skor myslela že či nema niekto nejake osobne skusenosti lebo som sa bola pytať v jednom obchode, a tam mi na Prestigio povedal že to je uplne zly mobil, že ma dobrú cenu ale že ešte nemá vychytané muchy a že nato boužiaľ doplácajú zákazníci. Všade som sa dočítala že je problém s GPS, ale tak to mne nevadí lebo to ja aj tak nebudem využívať ale najviac ma zaujal predný foťák 2.Mpx a 4jadro...
@fanncie prednú kameru má aj LG ... A Snapdragon chipsety , procesory sú väčšinou výkonnejšie a spoľahlivejšie, než Mediatek ... Na počtu jadier zväčša až tak nezáleží, je to viac menej marketingový ťah. . Dôležitý je reálny výkon a záleží aj na tom, ako je vyladená tá ROMka v tom mobile.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
LG L9 II :
» www.fony.sk/clanky/7671-lg-...
Prestigio 5044 :
» www.fony.sk/clanky/7616-pre...
Každý má svoje plus a mínus .... Pozorne si prečítaj recenzie, čo som ti poslal a rozhodni sa sama
@violinkenneth