Takže chcem sa spýtať či sa dá prestúpiť na polroku prveho ročníka na inú školu stím, že ovládam len jeden jazyk tak že čo by mi asi tak povedali na inej škole či sa tam oplatí zájsť. Myslím školu s dvoma jazykmi. Rozumné odpovede prosím viem že otazka j
tak doučiť by som sa doučil nejak nj tak na dvojku no alle kvôli tomu kolektívu v triede tam nemám dobré známky tak otázne či ma aj zoberu no asi by som mal zavolať
@smartboy same as you. /Aaaaa, dobre som to napísala? / Ďakujem Bohu za to, že chodím na doučko z Aj inak by som nevedela ani piču pri takej učiteľke..
Vieš čo, ja som na tom rovnako.. Z Ruštiny viem toho ovela viac ako z Aj.. -.-
@niikolka neviem čo sú to za slová idem ich hodiť to prekladača
božee ja chcem Gubovú :´( chcem k nej chodiť na doučko
dúfam že na budúci školský rok sa nájdu nejakú peniaze na dajaký kurz lebo nezmaturujem...a to ma veľmi chce posielať na olympiády a neviem aké kktiny len za to, lebo mám z 5 minútoviek zo slovíčok samé jednotky -.-"
@smartboy To je síce pekné. No mňa učitelka nezobrala na Olympiádu. Od piateho ročníka do deviateho som chodila na olympiády a teraz, na jebnutej OA ma nezobere učitelka na Olympiádu? -.- Pritom mám ovela viac známok ako tá, ktorú zobrali? Za jednu skurvenú dvojku ma nezobrala.. pochopíš to? -.-
@smartboy Nesedí.. Len som nepreložila vety na teste tak, ako ona chcela. Ona nám dala do testu preložte vety, chápeš? Na základnej by ma za to zabili... Inak, prečo si nepíšeme v TSkách ale vo fóre?
@niikolka prosím ťa my máme zadania v učebnici napísané po slovensky -.-" a všetky články prekladáme..toto keby vidí Gub. tak plače..verím tomu že plače
aha, jak sneží
a prečo si písať v TSkách? toto je viac cool, máme SWAG
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale budes sa musiet naucit ucivo z prveho polroka
kedze je to 1. rocnik, tak ten druhy jazyk zacali pravdepodobne brat odznova, cize to by nemuselo byt tak strasne tazke naucit sa
kazdopadne...telefon na tvoju "novu" skolu pravdepodobne existuje, takze najjednoduchsie co mozes spravit je to, ze tam zavolas a spytas sa priamo ich
ja sa ju učím od škôlky a tak ako má tá žena doplietla to sa mi ešte nestalo...celých 10 rokov učenia angliny je stratených..nič neviem
z nemčiny viem toho asi viac a to sa ju učím 4 mesiace
takže si radšej zisti aj akí profesori sú na tej škole kam chceš prestúpiť..lebo sa môže stať že ešte prepadneš..
Vieš čo, ja som na tom rovnako.. Z Ruštiny viem toho ovela viac ako z Aj.. -.-
@niikolka neviem čo sú to za slová idem ich hodiť to prekladača
božee ja chcem Gubovú :´( chcem k nej chodiť na doučko
dúfam že na budúci školský rok sa nájdu nejakú peniaze na dajaký kurz lebo nezmaturujem...a to ma veľmi chce posielať na olympiády a neviem aké kktiny len za to, lebo mám z 5 minútoviek zo slovíčok samé jednotky -.-"
ja ešte ani dvojku nemám lebo najťažšia previerka ktorú sme písali bola že napíš členov rodiny po anglicky...
inak píšeme len slovíčka typu jablko,papier,počítač,izba,myš,lampa,mesto...
Nika, kde sme sa to ocitli
aha, jak sneží
a prečo si písať v TSkách? toto je viac cool, máme SWAG
Vážne sneží? Už levičan.sk dával status. Ale to sa do večera roztopí.
Ozaj bol si už v prerobennom Corgoni?
hej dá status že cestári nestíhajú odpratať sneh z ciest
ešte som nebol ale počul som naň len samú chválu ty si už bola?
BTW fakt sa serme na toto a poďme na TS