ahojte ..je dost mozne ze od buduceho roka prestupim na vazku alebo gjh,..chcem sa spytat na ktoru z tychto skol by ste prestupili? ti co chodia na gjh aki su tam ucitelia,je tam a matika oprosti inym gymplom moc tazka? je mozne ze ak som mala doteraz
@runaways to sa iba zdá mám spolužiačku čo bola na nejakom 40 mieste pod čiarov a teraz so mnou chodí do triedy ale v podstate ak máš záujem o matiku, mala by si ísť radšej na GJH. Vazka je viac do jazykov.
@33alinqo55 len ja som nerobila prijimacky ja chcem proste prestupit z kvarty do 1.rocnika a dnes sme volali riaditelke a povedala ze musime pockat ze este ti co sa odvolavaju maju prednost a tak ze sa mame ozvat v juni , na gjh by sm len robila nejaky test z AJ ...ja chcem ist skor na jazyky , matiku nemam moc v laske
@runaways nemyslím že by mali byť problémy s miestom. Si zober že na stránke majú napísané že berú 84 študentov, a v aktuálnom 1. ročníku nás tuším ani tých 80 neni. Tipujem že v júni už budeš zapísaná
@33alinqo55 hm..snad hej ,dakujem lebo ta riaditelka to tak povedala divne :/ ...dufam ze ked jej v juni zavolame, tak sa to vyriesi , chcem ist naozaj radsej na vazku a povies mi este nieco o nej ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov