@avieabbey nechodím, chystám @interrupcio ešte som si len podala prihlášku na strednú teraz, už sa to nedá zmeniť a ja som chcela gymnázium!
@ladylolita hej? tak prečo sleduješ moje diskusie? každý tu má právo niečo sa spýtať, nvm čo je na tom otravné, že sa spýtam niečo ohľadom prestupu. čau
hjaaj .. tak si skus poslat prihlasku do 2. kola na gymnazium ... resp. tam zavolaj .. to by bola blbost ak by si v septembry bola 2 tyzdne niekde a potom prestupila .. teraz sa to da este v pohode vyriesit ... malo je ziakou vsade ... len tam zajdi alebo zavolaj alebo nieco
@olivamnam jasne, da sa hned prestupit po 2 tyzdnoch na inu skolu..hned tam das ziadost o prestup a ked to prijmu tak ides tam a nic nerobis zadne skusky lebo je to zaciatok skoly este
neodpovedám ,dávam výpoveď !!!! Vyčerpávaš nás tu pol roka a potom aj tak dojebeš výber?! No ako ,stretnúť ťa ,tak ti prijebem
Však ty si najskôr chcela ísť na stavebnú,potom na gymko jazykové a normálne, potom na zdravotníctvo a potom na veterinu a potom neviem či si aj obchodku v NR nespomínala
Oplatí sa študovať zubného asistenta? a iné blá blá blá
Nadpis,téma tri : Veterinárna škola
S akými známkami ste sa tam dostali a iné blá blá blá
Nadpis,téma štyri : Strašne by ma bavila hotelová škola
Neviem sa rozhodnúť,práca by ma bavila kedže milujem cestovaie
Nadpis,téma päť : HA
Tí čo ste na Hotelovej Akadémii s akými známkami ste sa tam dostali a iné blá blá blá
Nadpis,téma 6 : Váš názor
Chcem vediet Vas nazor. Davam si prihlasku na OA a Zdravotnícku školu-farmac.laborant
Nadpis,téma 7 :HELP ME
blá blá blá lebo som sa rozhodla pre inu skolu a uz sme vych. poradkyni hovorili skoly no ja uz nejdem iba po prazdninach a to uz bude asi neskoro tak jej neviem oznamit zmenu?
Nadpis,téma 8: OA Nitra
Dava si niekto prihlasku na Obchodnu akademiu v Nitre?...
Nadpis,téma 9: Poraďte niekto prosím
Ak si davam prvu Stavebnu tak idem 13.teho na prijimacky a druhu skolu si davam Zdravotnicku cize 16.teho maja prijimacky.... a iné blá blá blá
Čiže,rekapitulácia, Stavebná/zdravotnícka/gymnázium/hotelová/obchodná akadémia / labornat/ veterina
Tie "rozdielovky" o ktorých hovorí @1 sa napr. na našej škole robiť nedajú čiže za to ti neručím. U toho gymnázia by som skúsila to druhé kolo ako hovorí @7 ale nie je pravda, že je všade málo žiakov takže good luck.
V nahoršom prípade budeš musieť prestúpiť v septembri počas roka ale nejaký týždeň sa dá dobehnúť
Len tak zo zvedavosti, prečo zo dňa na deň taká zmena?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@ladylolita hej? tak prečo sleduješ moje diskusie? každý tu má právo niečo sa spýtať, nvm čo je na tom otravné, že sa spýtam niečo ohľadom prestupu. čau
neodpovedám ,dávam výpoveď !!!! Vyčerpávaš nás tu pol roka a potom aj tak dojebeš výber?! No ako ,stretnúť ťa ,tak ti prijebem
Však ty si najskôr chcela ísť na stavebnú,potom na gymko jazykové a normálne, potom na zdravotníctvo a potom na veterinu a potom neviem či si aj obchodku v NR nespomínala
aj hotelku
Mňa z teba jebne dievča
Veterina / zdravotnícka
Nadpis,téma dva : Zubný asistent
Oplatí sa študovať zubného asistenta? a iné blá blá blá
Nadpis,téma tri : Veterinárna škola
S akými známkami ste sa tam dostali a iné blá blá blá
Nadpis,téma štyri : Strašne by ma bavila hotelová škola
Neviem sa rozhodnúť,práca by ma bavila kedže milujem cestovaie
Nadpis,téma päť : HA
Tí čo ste na Hotelovej Akadémii s akými známkami ste sa tam dostali a iné blá blá blá
Nadpis,téma 6 : Váš názor
Chcem vediet Vas nazor. Davam si prihlasku na OA a Zdravotnícku školu-farmac.laborant
Nadpis,téma 7 :HELP ME
blá blá blá lebo som sa rozhodla pre inu skolu a uz sme vych. poradkyni hovorili skoly no ja uz nejdem iba po prazdninach a to uz bude asi neskoro tak jej neviem oznamit zmenu?
Nadpis,téma 8: OA Nitra
Dava si niekto prihlasku na Obchodnu akademiu v Nitre?...
Nadpis,téma 9: Poraďte niekto prosím
Ak si davam prvu Stavebnu tak idem 13.teho na prijimacky a druhu skolu si davam Zdravotnicku cize 16.teho maja prijimacky.... a iné blá blá blá
Čiže,rekapitulácia, Stavebná/zdravotnícka/gymnázium/hotelová/obchodná akadémia / labornat/ veterina
Ty si strašne multifunkčná ,buď mojou ženou !!!!
@olivamnam to si vychytala, ale aj doj*bala (ach)
Tie "rozdielovky" o ktorých hovorí @1 sa napr. na našej škole robiť nedajú čiže za to ti neručím. U toho gymnázia by som skúsila to druhé kolo ako hovorí @7 ale nie je pravda, že je všade málo žiakov takže good luck.
V nahoršom prípade budeš musieť prestúpiť v septembri počas roka ale nejaký týždeň sa dá dobehnúť
Len tak zo zvedavosti, prečo zo dňa na deň taká zmena?
netuším, jeden deň chcem ísť tam a na druhý deň vôbec