chodim do skoly kde su sami chalani a ani jedna baba.... a preto by som chcel aj prestupit.... lebo sa hovori stredna skola najkrajsie roky zivota....a neviem ci medzi samimy chalanmi prezijem najkrajsie roky zivota...myslite ze by som mal prete prestupit
chces fakt prestupit kvoli takejto hovadine?? omg, to snad nie ... a okrem toho, te ze nemas na skole baby este neznamena ze s babami nebudes vo volnom case
akonáhle ti skončí vyučovanie, prídeš domov, naješ sa a môžeš byť až do večera s babami kôli takejto s prepáčením hovadine by som určite neprestupoval...
@snehovavlocka vieš, je informatik a "informatik" ... nemyslím si, že by to len kvôli tomu mal mať s babami ťažké.. to záleží na povahe človeka
@ikuto to bol len interný vtip , @loll neber môj príspevok vážne, ja súhlasím s ostatnými príspevkami... a no a čo, že sa ostatní rozprávajú o spolužiačkach???
@loll myslím, že výška bude ešte lepšia a neprestupuj kvôli babám, čo si až tak nadržaný???
počkaj ako po tebe pôjdu, keď budeš bohatý ajťák
@snehovavlocka tss tak ti poviem, že ak baba nerozumie tomuto vtipu: "Na svete je 10 druhov ľudí: Tí, čo rozumejú binárnemu kódu a tí, čo nie." , tak to nemá význam
a fakt je dosť báb, čo tomu rozumejú takže výber nie je malý
až neskôr som si všimol, že si ešte len na strednej a ja som myslel vysokú ale asi takto, vyjadrím to vtipom : bavia sa dvaja It-čkari:
A: "včera u mňa bola priateľka, rozprávali sme sa, potom som ju začal hladkať, a takmer som si pritom zhodil notebook,"
B: - Ty vole, ty máš nový noťas, aké to má parametre ? -
A: 4 gigová ramka . . .
Asi tak, že priemerný informatik sa učí o počítačoch, pracuje na počítačoch, rozpráva o počítačoch, vo voľnom čase hrá Wow-ko, pozerá BBT a prípadne IT crowd.
ale inak ja som to tu videla prvý raz a tiež som si to musela overiť, či je to tak, ako si myslím, keďže sa dobrovoľne takým veciam nevenujem
@bluepanter ešte dodatok, lebo ako pozerám spätne na tvoju prvú reakciu, ty si ma zrejme nepochopil a vzal si to z iného uhla to nebol všeobecný ani na tvoju osobu útok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@snehovavlocka vieš, je informatik a "informatik" ... nemyslím si, že by to len kvôli tomu mal mať s babami ťažké.. to záleží na povahe človeka
@cjubou je tu na teba otázka
..kvak..
počkaj ako po tebe pôjdu, keď budeš bohatý ajťák
@snehovavlocka tss tak ti poviem, že ak baba nerozumie tomuto vtipu: "Na svete je 10 druhov ľudí: Tí, čo rozumejú binárnemu kódu a tí, čo nie." , tak to nemá význam
a fakt je dosť báb, čo tomu rozumejú takže výber nie je malý
ten vtip je niečo ako vstupný test? ak dievča nepochopí, má smolu?
dalo by sa tak povedať
vôbec sa ti to nezdá divné?
až neskôr som si všimol, že si ešte len na strednej a ja som myslel vysokú ale asi takto, vyjadrím to vtipom : bavia sa dvaja It-čkari:
A: "včera u mňa bola priateľka, rozprávali sme sa, potom som ju začal hladkať, a takmer som si pritom zhodil notebook,"
B: - Ty vole, ty máš nový noťas, aké to má parametre ? -
A: 4 gigová ramka . . .
Asi tak, že priemerný informatik sa učí o počítačoch, pracuje na počítačoch, rozpráva o počítačoch, vo voľnom čase hrá Wow-ko, pozerá BBT a prípadne IT crowd.
ja som ten bluepanterov vtip videl už viackrát, ale došlo mi to až teraz, pri jeho čítaní
mohol by si tagovať ľudí @nick
tak ak pôjdeš na výšku IT typu, tak začneš
ale inak ja som to tu videla prvý raz a tiež som si to musela overiť, či je to tak, ako si myslím, keďže sa dobrovoľne takým veciam nevenujem
@bluepanter ešte dodatok, lebo ako pozerám spätne na tvoju prvú reakciu, ty si ma zrejme nepochopil a vzal si to z iného uhla to nebol všeobecný ani na tvoju osobu útok
a ja som to pochopil správne, neboj, iba sa hrám na urazeného
nehráš to dosť očividne