Ľudkovia potrebovala by som si od vás vypočuť nejaké názory objektívne vo veci je to že by som rada prestúpila na umeleckú, hoci mám úplne iný odbor na tej škole čo som bola som jednoducho hlúpa že som nešla na tu školu hneď no teraz je to jedno :
treba sa spýtať v škole a tam ti povedia podľa toho čo za predmety vyžadujú. No pochybujem, že odborné predmety sa len ak ľahko doučíš.
Poviem ti len jedno, stredná škola je preceňovaná. Sprav si strednú ktorú robíš a potom sa zaoberaj tým, čo ďalej.
V prvom ročníku som tak na seba nadávala, že som nakoniec fakt nešla na umeleckú. No časom ďakujem bohu, že som takú sprostosť neurobila, keby som na umeleckej, trčím tam do 16.00 ak nie dlhšie, žiadne absencie by mi neboli ospravedlnené tak ako na mojej. A nespoznala by som takých úžasných ľudí, akých som spoznala tu.
Veď ja nechcem stratiť tie dva roky práve preto sem píšem lebo jedna moja známa mi tvrdí že na prestup by stačili len nejaké projekty doma spraviť a tak no lenže neviem čo je na tom pravdy
@nikichan
Ja som napríklad chodila počas ZŠ a v druhom ročníku na SŠ som ukančila ZUŠ (zákl. umeleckú školu) a táto škola má aj vyšší stupeň.... Je to ďaleko lepšia alternatíva, ako sa šupnúť na strednú umeleckú + ako uvádzaš na profile, máš 17 rokov, si druháčka a kolektív by si mala ďaleko horší,,, cítila by si sa sprosto a keď budeš v 4. ročníku, budeš si hlavu trieskať o stenu, že si už dávno mohla byť na VŠ.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Poviem ti len jedno, stredná škola je preceňovaná. Sprav si strednú ktorú robíš a potom sa zaoberaj tým, čo ďalej.
Ja som napríklad chodila počas ZŠ a v druhom ročníku na SŠ som ukančila ZUŠ (zákl. umeleckú školu) a táto škola má aj vyšší stupeň.... Je to ďaleko lepšia alternatíva, ako sa šupnúť na strednú umeleckú + ako uvádzaš na profile, máš 17 rokov, si druháčka a kolektív by si mala ďaleko horší,,, cítila by si sa sprosto a keď budeš v 4. ročníku, budeš si hlavu trieskať o stenu, že si už dávno mohla byť na VŠ.