tak ak su podla teba na fotografickom dizajne cudny ludia tak si predstav ako to musi vyzerat na mojej SOS alebo na vacsine SOU a ktomu fajceniu vacsina chudakov si stale mysli ze je to moderne aj v ojej triede vela ludi fajci ale mna to netrapy ja nebudem a hotovo zato alkohol to uz je ina vec
neviem po jednom mesiaci tvrdiť, že nemáš kamarátky... veď sa ešte len oťukávate a tak..okrme toho prvý ročník na odborných školách je všade oničom, to až potom prídu tie zaujímave predmety a činnosti..
neviem ja by som na tvojom mieste vydržala.
čo sa týka intráku nájdi si nejaké krúžky alebo tak a hneď ti prejde rýchlejšie deň..
samozrejme, že prestúpiť! o tom netreba ani rozmýšľať ale automaticky konať, inak po čase môžeš prestúpiť akurát tak do blázninca, a to by si isto nechcela...zachráň sa kým môžeš a či už na to isté zameranie alebo iné...no asi na iné, keďže z tohto zamerania sa ti páči len jeden predmet...skús popremýšľať nad niečím iným
@exnor ..hej ale ked mna len zaujima ci aj na inych skolach ucitelia sa travia ze to envidia ci len tu...elbo kebyze urobia razie dva krat do dna na babskych veckach na fajcenie travy tak nikdy nevyjdu na prazdno.... ved to an tych ludoch uplne vidno ze su sfajceni
@66janica6 asi aj idem...ale neviem kde....lebo mi to pride blbe....a zase s avratiti domov do malej dediny od kial som...vsetci sa cudovali ze kam idem a ked prestupim to bude blbe....ale azse ja neviem
...a azse prax ktoru mame v priemere 2 hodiny denne kazdy druhy tyzden...to je ejdiny predmet ktory ma bavi...
@anee tak na nasej skole stale hovoria ze je to zakazane a tak..ale ajtak presne vedia ze kto a kde chodi cez prestavku vypalovat zobak ..a na tvojej skole ma to neprekvapuje ste UMELCI
myslim ze aj ked prestupis nebudes nikde spokojna lebo si za mesiac v skole nasla 1 500 000 negativ a jedno slabe pozityvum. mala by si sa na to pozerat inak. zivot nieje podla nasich prestav.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
neviem ja by som na tvojom mieste vydržala.
čo sa týka intráku nájdi si nejaké krúžky alebo tak a hneď ti prejde rýchlejšie deň..
@66janica6 asi aj idem...ale neviem kde....lebo mi to pride blbe....a zase s avratiti domov do malej dediny od kial som...vsetci sa cudovali ze kam idem a ked prestupim to bude blbe....ale azse ja neviem
...a azse prax ktoru mame v priemere 2 hodiny denne kazdy druhy tyzden...to je ejdiny predmet ktory ma bavi...
Každopádne, z tej tvojej školy by som sa pakovala najrýchlejšie ako by bolo možné
(teraz mimochodom tiež prestupuje spolužiak z mojej súčasnej triedy, takže je možné prestúpiť aj po 15. septembri)